Ce este bucataria modulara si cum s-o amenajezi

Mobilierul clasic de bucatarie are o forma standardizata care prevede integrarea acestuia intr-un spatiu obisnuit dupa niste dimensiuni relativ prestabilite. La polul opus este mobila modulara bucatarie care-si propune sa se integreze in orice context cu mai multa usurinta, fiind o alegere mult mai practica si mai usor de asociat unor incaperi reduse si/sau cu forme neregulate. Mobilierul modular tine cont de unghiuri, de amplitudinea spatiilor si de necesitatea spatiilor multiple de depozitare. De exemplu, bucataria modulara poate avea forma clasica a literei L sau cea a literei I, permitand in acelasi timp integrarea facila de allte elemente (precum scaunele). Astfel, aceasta categorie de mobila de bucatarie pe colt permite o mai buna organizare si delimitare a spatiilor.

Bucataria modulara iti permite sa integrezi cu usurinta toate articolele necesare fara a lasa loc de compromisuri. Prin intermediul lor poti obtine astfel un aspect contemporan, unul retro sau unul minimalist dar in acelasi timp extrem de modern. Iata cateva idei de aranjamente bucatarii modulare.

  • Bucatariile Touch

Bucatariile Touch nu lasa loc de finisaje neterminate sau de spatiu insuficient de depozitare. Pot fi amplasate in spatiile deschise, cat si in bucatariile inchise, mentinand simplitatea, eleganta si functionalitatea acestora. Stilul este neutru, simplu, dar si rafinat in acelasi timp, subliniind trasaturile unui spatiu amenajat cu mult stil si bun gust. Sticla este un element de nelipsit din cadrul acestor tipuri de mobilier pentru bucatarie, aceasta conferind si mai multa eleganta.

  • Bucatariile Focus

Accentul din cadrul acestor bucatarie cade pe imbinaturile precise si atent alese dintre sticla si lemn. Imbinarea celor doua elemente ofera un ansamblu elegant, fiind in acelasi timp o mobila care ofera mai multa luminozitate si liniste.

Cu siguranta orice detinator al unei astfel de bucatarii nu va putea rezista stilului inconfundabil, realizat din materiale de cea mai buna calitate si care-si vor pastra aspectul si durabilitatea in timp.

Piesele de mobilier din bucataria modulara sunt simplu de ales si usor de intretinut, acestea fiind concepute exclusiv dupa un concept de origine germana, in care realizarea si imbinarea elementelor de constructie s-a realizat dupa cele mai exigente cerinte solicitate in randul populatiei.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *