Ce aparat AC s-ar potrivi in living-ul tau?

Doresti sa iti achizitionezi un aparat ac pentru living? Atunci raspunde la urmatorul quiz scurt pentru a face cea mai buna alegere!

  1. care este suprafata spatiului destinat climatizarii? dar suprafata vitrata?

Aceasta informatie este utila si deosebit de pretioasa, deoarece va permite sa selectati corect puterea aparatului ac potrivit pentru proiectul vizat.

Din experienta acumulata de tehnicienii Aquarys, in general aparatele care beneficiaza de o capacitate de 12 000 BTU pot fi o varianta inspirata pentru integrarea in living in scopul crearii unui mediu cu temperaturi agreabile pe intreg parcursul anului.

  1. in ce stil este amenajata incaperea unde doriti sa montati solutia de aer conditionat?

In incaperile moderne, cel mai bine se potriveste un aparat de aer conditionat cu design compact. Aspectul estetic este un factor important pentru multi proprietari. Asadar, va recomandam sa luati in calcul si sugestiile expertilor care se ocupa constant de montaj profesionist aer conditionat.

Recomandarea specialistului: split-ul de perete Daikin Ururu Sarara FTXZ35N Inverter 12000 BTU poate constitui o alegere inspirata intrucat permite instalarea usoara pe perete, oferind un look modern. In plus, necesita minime masuri de mentenanta si ofera o functionalitate inalta, alaturi de eficienta energetica marita, clasa A+++.

Daca va intereseaza sa montati un aparat de aer conditionat care sa nu fie „la vedere” in living, va sugeram sa va orientati catre oferta de duct-uri pentru tubulatura, unde veti descoperi modele performante provenind de la producatori de top la nivel mondial: Midea, Gree, Osaka, Fujitsu, Hitachi, Chigo, Yamato, Zephir etc.

O alta alternativa consta in montarea unei solutii multisplit si racordarea tipului de unitate interioara dorit (exemple: caseta de tavan, duct, convertibil podea-tavan etc.) pentru living la o unitate exterioara ac multisplit.

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *