Ce-as fi, daca as fi?

Te-ai intrebat vreodata cum ar fi fost viata ta daca ai fi facut alegerile potrivite la momentele potrivite? Poate ca lumea ar fi fost mai domoala si nu te-ar mai fi considerat un pierde vara si nu ti-ar mai fi strigat cand iti era lumea mai draga ca nu faci mare branza toata ziua. Oamenii vor spune multe si nu vor fi niciodata pe deplini multumiti de tine si de ce se intampla in jurul lor, pentru ca omul cat traieste invata sa critice, sa isi doreasca ce nu poate avea si viseaza la cai verzi pe pereti uneori zile sau chiar ani intregi.

Si cu toate astea suntem oameni, avem sentimente si cuvintele dor uneori mai mult decat faptele in sine. Chiar daca acum este perioada Pastelui si oamenii ar trebui sa stea sa manance pasca si drob, sa isi aminteasca cu drag de incondeierea oualelor care abia s-a incheiat, se comporta adesea ca niste clovni si isi doresc sa moara si capra vecinului daca lor le merge prost.

Imagini pentru incondeierea oualor

Acestia s-ar putea gandi doar la a etira verzi si uscate pana-n zori de zi fara macar sa le pese ca de subseara unii oameni nu ar avea bani nici macar de o paine pentru ziua de maine.

Cum nu vii tu, Ţepeş Doamne, ca punând mâna pe ei…

Eu sunt doar un om caruia ii pasa de cei din jur. Poate sunt un om prea slab pentru zilele noastre, nu sunt in stare sa ies din chenar dar tare mi-as dori sa ma pot transforma intr-un Tepes si sa ii trag pe toti cei care merita intr-o mare teapa. Mi-as dori sa fiu o drona calatoare si sa reusesc sa vad nedreptatile care li se fac oamenilor care nu au bani nici macar de un nasture. Sa am puteri supraomenesti si sa reusesc sa le sterg lacrimile care le-au umezit obrajii. Poate daca as putea fi o super women, un robot care sa reuseasca sa duca la bun sfarsit toate indatoririle de mama, de sotie, de sora, fiica . Poate o super women ar putea sa opreasca cruzimea fara limite pentru vietatile din aceasta lume.

Mi-as pune esarfa la gat si as porni in zbor, in inaltul cerului, admirand frumusetea locurilor si prinzand raufacatorii. O muscata mi-ar fi complice, dandu-mi sfaturi bune…am pus-o la reverul camasii. O fetita intr-un leagan imi face cu mana…si viata mi se pare din nou frumoasa.
16711643_1267841713292195_1671060198106849144_n

Poate ca nu pot salva lumea, dar pot ajuta la informarea ei

Cu ajutorul blogului meu pot trage un semnal de alarma. Ajutor imi va fi un partener media, Chic-Elite, care ma va ajuta cu sfaturi pretioase si informatii extrem de utile. Un mijloc puternic de informare in masa este televiziunea, de aceea voi gasi un mare sprijin in TVR2, o televiziune veche, dar cu un impact puternic asupra tuturor telespectatorilor.

Intr-o Armonie acvatica, O Pisica Neagra ma va ajuta. Caci se stie ca un blogger partener are o putere mare de informare asupra cititorilor din online. Si mai ales…cu Sexul Slab nu te pui, nu-i asa?

Informatia este pretioasa, iar raspandirea ei este vitala pentru umanitate. Daca ne-am uni cu totii si am da-o din mana in mana, din gura in gura, din pix in pix, cu siguranta ca aceasta cruzime ar disparea si noi am fi mai buni, mai devotati, mai sensibili la tot ce se intampla in jurul nostru.

Acest articol participa la ultima proba din Spring SuperBlog 2017.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *