Cateva informatii despre plasa rabitz

La ce se foloseste plasa rabitz?

Plasa rabitz zincata are o gamă variată de utilizări fiind folosita cu succes de-a lungul timpului in zootehnie, agricultura, comert, pentru confectionarea de custi pentru pasari si animale cat si pentru diverse imprejmuiri. De asemenea plasa rabitz este utilizata adesea in constructii ca si armatura la straturile subtiri de tencuiala pentru marirea rezistentei tencuielilor traditionale, pentru reducerea tendinței de fisurare si pentru gletuirea și armarea tencuielilor fisurate.
Plasa rabitz are ochiuri hexagonale, diametrul ochiului fiind considerat diametrul cercului înscris în hexagon.

De unde achizitionam plasa rabitz?

Eu personal am avut nevoie de plasa rabitz in urma cu putin timp cand am intrat in posesia unei case batranesti cu teren aferent obtinuta in urma unei mosteniri de la o ruda apropiata. Casa mostenita se afla intr-o localitate cu un trafic intens si din aceasta cauza peretii acesteia prezentau multiple semne de deteriorare avand nevoie de o renovare care nu mai suporta amanare.

Am solicitat ajutorul unor specialisti sa ma ajute cu reparatia casei si ei mi-au recomandat pentru fiecare din zonele afectate ale casei care sunt variantele cele mai ieftine si mai rapide pentru remedierea situatiei. Acestia m-au convins ca pentru peretii fisurati este bine sa folosim plasa rabitz pentru efectuarea unei intarituri. Tot de la ei am aflat si despre EST METAL CAB, o firma specializata are are ca domeniu de activitate fabricarea si distributia produselor din sarma si care detine un magazin online unde gasim atat plasa rabitz cat si plasa gard zincata, plasa gard plastifiata, panouri gard zincate,panouri gard plastifiate, plasa sudata zincata, sarma ghimpata, sarma zincata, sarma moale neagra, cuie, stalpi gard din otel , stalpi gard zincati, accesorii gard si tevi de otel, toate acestea la cele mai bune preturi si de calitate superioara.

Fiind presata de timp nu am mai stat pe ganduri si am sunat la numarul de telefon  0769.668.956 pe care l-am gasit pe site-ul magazinului online estmetalcab.ro pentru a comanda materiale necesare pentru efectuarea consolidarii peretilor casei. Am gasit plasa rabitz hexagonala la EST METAL CAB in doua variante de dimensiuni a ochilor: 25 x 25 mm sau 32 x 32 mm disponibila in rulouri cu lăţimea de 1 m şi lungimea de 25 de metri respectiv 50 de metri aşezate pe europaleti, fiecare rulou fiind înfăşurat în folie stretch. Eu am ales sa comand de la EST METAL CAB suluri de 50 de metri de 32 x 32 mm pentru consolidarea peretilor si ma declar perfect multumita de alegerea mea, renovarea fiind efectuata rapid si la cele mai bune costuri.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *