Câștigă bani promovând QuickMobile prin Profitshare

Quickmobile

Trebuie sa recunosc ca intotdeauna mi-a placut sa ma descurc si sa mi fac viata mai frumoasa castigand bani sau diverse produse muncind pe internet in timpul liber.

Am inceput usor cu niste concursuri pe retelele sociale si am vazut ca norocul e de partea mea si mi a adus numeroase premii pe care in mod normal nu mi le as fi putut permite la momentul respectiv.

Si pentru ca am vazut ca se poate si am aflat din surse sigure ca pot face mult mai mult de atat am cautat metode de a face bani online legal fara prea multe batai de cap.

Asa am desoperit ProfitShare.

Profitshare este reteaua de afiliere cu cele mai mari vanzari din Romania si reprezinta solutia de marketing folosita de unele dintre cele mai importante magazine si furinizori de servicii online.

profitshare_banner_quickmobile_concurs

QuickMobile, cel mai mare specialist în tehnologie din România, a devenit advertiser Profitshare, în categoria IT&C și oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat.

M-am bucurat foarte tare cand am vazut QuickMobile in Profitshare pentru ca eram deja familiarizata cu produsele si serviciile oferite de catre QuickMobile inca de dinainte sa ma apuc de treaba.

Consider ca este foarte important sa cunosti cu adevarat ce promovezi, cand sa promovezi si de ce sa promovezi o anumita campanie.

Eu am incredere in produsele si in serviciile oferite de QuickMobile sid e accea imi este foarte usor sa profit de aceasta incredere si sa o transmit mai departe prietenilor, cunostintelor si nu numai.

Si pot sa ma declar multumita pentru ca avand un aliat atat de puternic ca si QuickMobile si veniturile mele din afiliere nu au intarziat sa apara.

“QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de Lux. “

În condițiile în care gama QuickMobile include peste 2.500 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium, iar  compania aduce anual în portofoliu peste 1.000 de produse noi, cele mai multe dintre acestea fiind în exclusivitate pe piața locală, fiecare afiliat va găsi produse inedite pe care să le promoveze.

Portofoliul QuickMobile include peste 6.000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium“

Asa ca recomand cu incredere tuttuor celor care vor sa faca „un ban in plus” sa si faca cont si sa inceapa chiar de astazi o activitate profitabila si frumoasa.

Nu ezitati sa va informati despre produsele pe care le promovati, recomandati cu incredre cunostintelor produsele in care si voi aveti incredere si o sa aveti numai de castigat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *