Casa visurilor tale cu profile decorative CoArtCo!

Intotdeauna am visat sa am propria mea casa si sa o personalizez asa cum imi doreste inimioara.

Stiu ca poate par pretentioasa dar cand vine vorba de casa visurilor mele , aceasta trebuie sa fie perfecta, atat in interior cat si in exterior trebuie sa arate impecabil.

Multi oameni pun mare accent pe interioare si de cele mai multe ori partea de exterior o neglijeaza folosind detalii simple ca vopseaua lavabila simpla sau o tencuiala decorativa.

Insa , nu este si cazul meu.

Daca tot am facut un credit si m-am apucat de treaba am apelat la specialisti si am ales pentru exterior sa folosesc profilele decorative de la CoArtCo!

De ce CoArtCo?

Pentru ca :

  • Profilele decorative CoArtCo se pot produce la orice dimensiune, in orice stil arhitectural;
  • Profilele de exterior sunt realizate din polistiren A200, cu densitatea de 30 kg/ m3 si sunt grunduite in doua straturi cu o rasina grunjoasa, care le ofera o rezistenta foarte ridicata si indelungata. Aceasta rasina este adaptata climei din tara noastra, cu ierni geroase si veri calduroasa;
  • Dupa montaj, pot fi vopsite in orice culoare de vopsea lavabila;
Profile Decorative CoArtCo sunt ideale pentru Fatade Case precum si pentru Amenajari Interioare.
In secolele trecute, profilele decorative pentru case, stabileau stilul si statutul social al locatarilor. In zilele noastre, cand totul se face rapid si in serie, profilele decorative au inceput sa isi piarda din unicitate, rezultand case asemanatoare si banale. Dar nu trebuie sa mai fie asa, firma CoArtCo va ofera aceste profile decorative personalizate dupa stilul si proportiile casei noastre.
Din nou, profilele decorative pot evidentia statutul si stilul fiecarei familii.
fatade case cu profile decorative din polistiren, albe, arcade, ancadramente, cornise, soclu, arcade, coloane fatade case cu arcade din polistiren, tencuiala decorativa, ornamente polistiren fatade case clasice, reabilitare fatade de case cu profile decorative din polistiren, refacere stocaturi
Fie ca este evidentierea unor ferestre sau a unor cornise, profilele arhitecturale au sarcina grea de a spori efectul vizual placut al casei, fara sa o incarce excesiv. In functie de stilul arhitectural al casei, poti opta pentru profile decorative simple, care doar sa sublinieze anumite puncte ale casei, intr-un mod elegant. Sau poti opta pentru profilele decorative complexe, cu flori, frunze, linii fluide, care sa adauge un plus de personalitate casei.
De asemenea, poti opta pentru un efect subtil si elegant, daca sunt vopsite in culori neutre, calde sau poti alege sa atragi toate privirile prin folosirea unor culori contrastante cu fundalul casei.
Se recomanda, totusi, folosire unor culori pale, neutre, care evidentiaza cel mai bine profilele decorative si umbrele lor.
Fatade Case cu ancadramente si cornise jud ilfov, sfatica fatade case cu coloane decorative patrate din polistiren belciugatele fatada casa reabilitata in stil neo-romanesc cu profile decorative din polistiren , arcada, cornisa

Showroomul CoArtCo  este situat in Bucuresti, pe strada Miron Costin, nr. 20, Sector 1.
– Programul showroomului este de luni pana vineri, in intervalul 09.00-17.00.

Eu am ales CoArtCo si am reusit sa am parte de casa visurilor mele, voi ce parere aveti?

Lillyvds

Ce eleganta e,o casa superbă, iar informațiile foarte bine detaliate, multumim pentru aceasta expunere, chiar ca părinții mei o sa renoveze exteriorul casei vara aceasta,o sa te mai deranjez cu informații in plus,ești persoana cea mai potrivita sa ne dai idei si indicații.Mult succes in continuare

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *