Carduri Cadou: Sursă de bucurie sau lipsă de creativitate?

Mai sunt doar 27 de zile până la Crăciun și cum sărbătorile de iarnă ne bat la ușă, trebuie să cumpărăm daruri pentru cei dragi. Nimic nu se compară cu magia din perioada sărbătorilor.  Multe cadouri, multă fericire pe chipurile celor dragi, liste întregi de dorințe din partea copiilor. Poate că pentru copii, e mult mai simplu să le cumpărăm cadouri pe gustul lor dar ce facem atunci când nu știm ce își dorește o persoană dragă? Sunt într-adevăr, mai multe idei de cadouri, cu care teoretic nu dăm greș. Un parfum, o piesă vestimentară, ceva de încălțat sau diverse accesorii,  acestea sunt doar câteva sugestii de cadou de Crăciun, pentru femei și pentru bărbați.

Cu toate astea, de unde să știm exact ce gusturi are persoană respectivă? Ne putem uita la felul cum se îmbracă, la culori, la stilul vestimentar însă mărimi? Nu cred că putem să întrebăm un tip sau o tipă la prima întâlnire ce număr poartă la pantof sau ce mărime poartă la haine. Ar putea fi chiar o întâmplare memorabilă de care să-ți amintești peste ani dacă ai avea „tupeu” să îți asumi riscul să întrebi așa ceva. Mulți dintre noi, poate suntem dispuși,  să facem orice e necesar, pentru a impresiona persoană dragă. Dar vorbim totuși de limite, mai ales că ne dorim să fie surpriză și nu ar mai avea același farmec dacă i-am spune direct ce vrem să îi luăm.

Din fericire însă, există o variantă de cadou, tot mai des întâlnită și foarte bine primită. Cardurile cadou sunt fără doar și poate o bună opțiune, mai ales atunci când nu cunoști foarte bine, beneficiarul sau atunci când pare că destinatarul are de toate și nu mai are nevoie de nimic.

Cu cardurile cadou poți cumpăra ce îți place, atunci când ai nevoie!

Mie personal mi se par absolut minunate aceste carduri cadou. Am primit în ultima perioadă câteva, astfel de carduri cadou și nu le-am considerat lipsă de creativitate, ci mi-au adus o imensă bucurie în suflet. Puteți vedea mai multe detalii aici, despre aceste carduri cadou:  https://answear.ro/gift-cards

M-am bucurat mai mult de ele, mai ales că am putut să le folosesc pentru a achiziționa haine cool de pe Answear.ro.  Sincer, mă cam săturasem de clasicele cadouri iar de haine prea mici sau prea mari, nici nu vreau să-mi amintesc. „Cade șifonierul pe mine și eu tot nu am cu ce să mă îmbrac! Unele persoane am văzut că vând ce nu le place sau ce nu le vine bine însă eu nu am reușit să îmi aloc timp și energie pentru așa ceva. Iar varianta de retur pică din start pentru că nimeni nu îți dă cadoul împreună cu bonul fiscal( că să vadă cât a costat).

Cu cardurile cadou de la Answear,mi-am cumpărat însă haine și accesorii ,pe placul inimii mele. Și ce credeți? Îmi vin perfect, nici prea mari, nici prea mici, fix pe măsurile mele, potrivite stilului meu vestimentar.

E atât de plăcut să primești, atunci când te aștepți mai puțin, de la cine te aștepți mai puțin, o surpriză electronică pe email. O bună prietenă a vrut să-mi arate că nu m-a uitat și că încă se mai gândește la mine. Deși ar fi putut să mi trimită un card nominal de 50 Lei, 100Lei, 200Lei, 300Lei sau 500Lei, ea a optat pentru gift card de 1000 Lei. Pur și simplu nu mi-a venit să cred! În acel moment mi s-au deschis noi orizonturi și mi-am dat seama că trebuie să duc și eu bucuria mai departe de Crăciun. Voi face și eu câțiva oameni fericiți cu Gift card

Haideți să vă arăt ce bluze damă pe Answear.ro, mi-am comandat pentru mine.

Această bluză Adidas mi-a atras atenția prin originalitatea ei, o combinație de culori, cu un design deosebit, ușor de asortat.

Un hanorac înflorat de la Medicine îmi doream de ceva timp dar iată că a sosit momentul să îl adaug în garderoba proprie.

Nu îmi fac griji că nu îmi vin sau că nu mi place cum stau pe mine.  Pot face retur dacă e cazul, banii se întorc tot la mine și ii pot folosi și cu altă ocazie.

Pentru că nu am cheltuit toți banii de pe cardul cadou pot să îmi mai programez o nouă „ședință terapeutică de shopping online pentru că DA,

Cu cardurile cadou poți cumpăra ce îți place, atunci când ai nevoie!

Acest articol participă la proba 16 din SuperBlog 2023.

Un răspuns la „Carduri Cadou: Sursă de bucurie sau lipsă de creativitate?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *