Cântare mici pentru afaceri în plină dezvoltare

Cântarul tip platformă electronică 300 kg Master Tech este un instrument util și care ar trebui să existe în aproape orice firmă producătoare, transportatoare sau care depozitează și vinde diverse tipuri de produse. Fiind un cântar plat, ușor de mutat și de transportat, se pretează cu ușurință celor mai multe activități de cântărire care nu implică greutăți foarte mari. Poate fi folosit în magazii, depozite, ferme, fabrici de alimente, firme de curierat, baze de cereale mici, afaceri de familie.

Caracteristici tehnice

Acest cântar 300kg are la bază 4 celule de cântărire, este realizat din tablă de 4-5 mm și are o greutate redusă care însă nu îi compromite deloc rezistența. Celulele de cântărire au până la 6000 de diviziuni și sunt protejate pentru a putea funcționa atât în medii umede cât și la exterior. Cântarul are o formă plată, se așează pe podea și are o înălțime redusă produsele cântărite putând fi încărcate și descărcate foarte ușor. Dimensiunile lui sunt de 1m lungime, 1m lățime, cântarul putând fi depozitat fără probleme dacă nu este folosit. Este un instrument versatil, practic, foarte util și precis, bine calibrat și verificat metrologic.

Avantaje și beneficii

Există multe tipuri de cântare însă nu toate se potrivesc afacerii tale. Fie sunt prea voluminoase, fie nu sunt suficient de precise, fie se defectează tot timpul sau pur și simplu au o tehnologie greoaie și depășită care te face să pierzi timp. Procesul de cântărire trebuie să fie rapid și eficient pentru a nu afecta producția sau livrările. Un cântar 300kg modern, perfect calibrat și făcut să te ajute nu să te împiedice să progresezi, poate fi cel mai bun aliat al tău mai ales dacă abia ai pornit o afacere sau alta.

Versatil și rezistent

Deși poate părea un instrument fragil, orice cântar 300kg este în realitate făcut să reziste vibrațiilor, umezelii, substanțelor corozive sau lipicioase, variațiilor de temperatură și mediilor grele. Nu este un cântar pentru utilizare casnică ci unul ușor de curățat, protejat împotriva diverselor substanțe acide, menit să opereze în condiții grele de depozit sau fabrică. Cântarul are protecție anticorozivă cu grund epoxidic și două straturi de vopsea industrială epoxidică, este mobil, versatil, rezistent și economic necesarul de mentenanță fiind minim.

Pe măsură ce afacerea ta se dezvoltă vei avea probabil nevoie de cântare de capacități mai mari însă la fel de bine protejate și de rezistente. Componentele acestor cântare electronice sunt de cea mai înaltă calitate, precizia fiind mereu asigurată pentru ca tu să te poți baza pe cântar și să nu pierzi timp și bani. Orice cântar 300kg te poate deservi însă foarte multă vreme, în cele mai grele condiții și fiind folosit la capacitate maximă. Pentru că este un instrument de calitate, creat de specialiști, având o garanție de 2 ani și fiind omologat metrologic, livrat cu Declarație de Conformitate.

Folosește cele mai noi produse și cele mai noi tehnologii pentru ca afacerea ta să crească și să aibă profit maxim. Nu pierde timp și bani folosind instrumente învechite pentru că piața și economia nu te vor ierta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *