Locatiile HoReCa sunt diverse ai au target de public diferit. De aceea, in functie de ceea ce se transmite si de nevoile localului respectiv, se aleg si obiectele care se pun pe mese. Vesela este importanta pentru crearea unei atmosfere si pentru a putea sa multumeasca oamenii care prefera acel loc. in ceea ce priveste vesela emailata, poate sa fie folosita in multe tipuri de locatii HoReCa, fiind versatila si frumoasa.
Tipuri de vesela emailata
Daca va intrebati cate tipuri de vesela emailata exista, raspunsul vine incercand sa stabilim formele principale de vase existente intr-o locatie HoReCa. O vesela restaurant este diversa, fiind axata pe o multitudine de nevoi.. Printre acestea sunt si vase emailate de la RoseHome, potrivite pentru orice tip de locatie HoReCa cu standarde inalte de calitate si aspect. Ele se remarca prin forma simpla, cu accente retro, putand astfel sa fie centrul atentiei.
Vesela emailata este produsa de mult timp de-a lungul multor popoare. Ea este rezistenta, are capacitatea de a infrumuseta aspectgul mesei prin culoare si detalii, fiind o alegere perfecta pentru orice tip de locatie care simte ca vibreaza cu acest trend.
Exista vase emailate cu forme diverse si cu intrebuintari pe masura. Asadar, in momentul actual se pot servi direct din ele felurile de mancare, precum pastele sau salatele, etc. Exista cani, ceainice sau oale, tigai si farfurii, toate in marimi, culori si forme diverse. Toate pot sa fi integrate in designul mesei in functie de imaginatie si creativitate.
Momente ideale pentru folosirea veselei emailate
O vesela restaurant potrivita pentru un eveniment este bine sa fie aleasa in functie de specificul sau. De asemenea vesela permanenta pentru un anumit restaurant sau pub trebuie sa fie cumparata tinand cont de publicul dorit in acea locatie HoReCa.
Momentele potrivite si locatiile bune pentru a folosi vasele emailate sunt cele care includ un aer retro, vintage, care aduc combinatii intre modern si clasic, care prefera un public vesel si plin de viata, care doresc sa aiba parte de bucuria celor ce le sunt clienti. Aceasta veselie poate sa fie imediat obtinuta prin culoare si prin combinatia veselei de acest tip cu alte vase din alta categorie. De exemplu un vas emailat negru poate sa fie alaturat unui pahar intr-o culoare aprinsa sau poate sa fie pozitionat langa un ceainic cu multe detalii colorate. In acest mod masa devina un centru al atentiei. Clientii apreciaza intordeauna ritualurile unui restaurant, povestea in care sunt introdusi prin mancare, servire si aranjamente. De aceea revin si doresc sa retraiasca momentele speciale.
In concluzie, vasele emailate pot sa fie folosite atat la cuptor, cat ci pentru servirea la mese. Ele pot sa fie introduse intr-o multitudine de locatii. Este bine sa fie protejate prin a nu fi spalate cu bureti abrazivi, insa pot sa fie spalate la masina de spalat vase. Sunt rezistente in timp si au un aer vintage, retro.