Când pielea ta e sănătoasă și frumoasă, ești fericită și tu!

farmec_superblog_proba

Încă nu-mi vine cred am ajuns la venerabila vârstă de 30 de ani, cu bune cu rele, cu amintiri plăcute sau mai puţin plăcute am ajuns fiu femeia care sunt astăzi şi sunt mândră de ceea ce am realizat până acum.

Frumoasă şi încrezătoare în forţele proprii, luptătoare şi cu zâmbetul pe buze acum la 30 de ani, am curajul uit în oglindă şi spun îmi place ceea ce văd.

Trebuie recunosc de-a lungul timpului, am avut parte de multe dezamăgiri cu privire la felul în care arăt, au fost mai multe episoade în care nu considerăm deloc frumoasă, ci mai degrabărăţuşcă cea urâtăşi evitam pe cât posibilul ies din casă.

De ce spun asta?

Pentru din nefericire pentru mine nu am avut norocul am un ten perfect, lipsit de probleme, ci dimpotrivă cred m-am confruntat cu prea multe probleme în anii precedenţi, care din fericire s-au rezolvat în timp, dar nu de la sine, ci folosind produse româneşti de calitate potrivite pentru tenul meu.
În adolescenţă m-am confruntat cu acneea specifică vârstei pe care am reuşit pe moment să o combat cu ajutorul produselor cosmetice recomandate de prietenele mele, însă când îmi era lumea mai dragă problemele au reapărut.

Nu pot uita nici acum prima mea mare dezamăgire în dragoste, când nu m-am dus la întâlnirea cu băiatul visurilor mele din cauză  îmi apăruse un coş inestetic pe faţă şi am stat şi am plâns toată seara.

Încă de pe atunci i-am declarat război pielii mele şi mi-am promis mie însămi nu voi mai lasa ca imperfectiunile pielii mi distrugă momentele importante din viaţă. Am decis atunci informez despre îngrijirea corectă a pielii, aşa am învăţat trebuie  fiu atentă cu pielea mea nu mai uit demachiez şi trebuie folosesc întotdeauna produse cosmetice de calitate superioară.

Următorul pas a fost găsesc acele produse minune pentru tenul meu aşa am mers la farmacie unde mi s-a recomandat folosesc cu încredere produsele Gerovital,potrivite pentru vârsta şi pentru problemele tenului meu.

Atunci am început să folosesc cosmeticele Gerovital, prima gamă anti-age din lume de la compania Farmec, lansate cu mai bine de 45 de ani în urmă.

Auzisem deja de Prof. Dr. Ana Aslan, pionier al gerontologiei medicale mondiale, si de formula Gerovital H3 care a facut ca firma românească Farmec să aibă un real succes datorită eficacitătii cosmeticelor Gerovital.
Am avut aliat specialiştii Gerovital şi problemele mele au dispărut şi am ajuns mă mândresc cu pielea mea şi m-am transformat într-o adolescentă frumoasă şi sigură pe forţele proprii.

Anii au trecut şi eu încă mai folosesc Gerovital, însă acum m-am decis încerc Gerovital H3 DERMA+ ,prima linie de produse dermatocosmetice de la Farmec.

Farmec_Derma

Am achizitionat recent din farmacie  o caseta cadou Derma + crema cadou pe care am gasit-o la un  raport calitate – preţ foarte bunCaseta conţine Cremă activ hidratantă 24H Gerovital H3 Derma si  Cremă-mască calmantă și regenerantă Gerovital H3 Derma.
12272770_997499203640503_1398927030_n

Am ales aceste produse pentru că am pielea sensibilă şi deshidratată cu tendința de exfoliere mai ales în zona nasului.

Am aflat despre crema activ hidratantă 24H Gerovital H3 Derma că reface bariera hidrolipidică și compensează deficitul de hidratare în profunzime a pielii uscate şi stimulează capacitatea celulelor de a reține apa, am ințeles atunci că este produsul de care are nevoie pielea mea pentru a deveni sanătoasă şi frumoasă iar eu fericită din nou.

Cadoul din casetă, crema-mască contine substanțe nutritive și emoliente, care refac filmul hidro lipidic protector al pielii. Masca are rolul de desensibilizare a tenului iritabil şi totodata de calmare a iritațiilor epidermei.

Crema o folosesc atat dimineața cât şi seara iar masca doar o dată pe saptamâna şi spre surprinderea mea rezultatele au inceput să apară în mai putin de 2 saptamâni de la utilizare.

Gama Gerovital H3 Derma+ contine atât produse pentru ingrijirea tenului, corpului cat şi produse pentru îngrijirea părului.

Dupa naştere organismul unei femei suferă mai multe modificări si apar mai multe probleme. Eu personal am avut mari probleme cu căderea părului şi am apelat şi de această dată la specialiştii Gerovital şi am folosit cu succes tratament anticădere si sampon anticădere Gerovital H3 Derma+ şi părul meu a devenit iar sanătos, bogat, mătăsos şi stralucitor după doar câteva utilizări.

Pentru că nici corpul meu nu trebuie neglijat dupa nastere, am folosit cremă corp pentru piele uscată din gama Gerovital H3 Derma + şi pielea corpului meu a devenit iar catifelată, fermă şi elastică.

Acum că pielea mea este sanătoasă şi fericită mă declar şi eu fericită, datorez acest lucru cosmeticelor Gerovital,  produse de tradiție, mândrie românească,  care oferă servicii de înaltă performanță tuturor consumatorilor.

Acest articol participă la proba 19 din cadrul SuperBlog 2015.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *