Camere spy si microfoane spion de la BSPY

Am ajuns sa nu mai avem incredere in oameni

Vedem la televizor zi de zi fel si fel de cazuri in care copiii sunt maltratati de catre persoane pe care culmea le platim sa aiba grija de acestia iar autoritatile nu fac nimic in aceasta privinta. Faptele aceste care se intampla in jurul nostru ne fac sa ne pierdem increderea in oameni si sa ne luam masuri de siguranta suplimentare. Ca parinte iti doresti tot ce e mai bun pentru copilul tau si accepti sa platesti oricat ca sa-i fie lui bine, sa fie bine ingrijit si bine educat insa cand vezi ca pana si serviciile gradinitelor si creselor particulare lasa de dorit incepi sa cauti alte variante pentru copilul tau.

Eu personal am optat sa stau acasa in concediul de maternitate timp de doi ani pentru a ma ocupa personal de cresterea si educatia micului din familie insa dupa acesti doi ani a trebuit sa ma gandesc la cea mai buna varianta pentru copilul meu. Am stabilit impreuna cu sotul meu ca este prea mic pentru a-l da la o cresa si ca cel mai bine ar fi sa apelam la serviciile unei bone pe care sa o urmarim cu ajutorul unor camere spy si microfoane spion. Dupa lungi cautari am primit mai multe recomandari de la alte mamici si am angajat o bona cu experienta pentru a avea grija de copilasul nostru in varsta de 2 ani. La prima vedere ne-a lasat o impresie foarte buna, parea o doamna serioasa care stie sa aiba grija de copii iar puiul nostru a indragit-o imediat insa nu am renuntat la planul initial acela de a o monitoriza in permanenta. Stiam ce avem de facut insa nu stiam de unde sa achizitionam camera video si microfoanele de care avem nevoie. Am intrat pe internet si am descoperit BSPY.

Cum am montat camere spion in toata casa cu ajutorul BSPY?

Datorita prietenului meu Google am ajuns pe site-ul magazinului online BSPY unde am gasit o gama diversificata de camere spy si microfoane spion care mai de care mai performante si mai atractive ca pret. Trebuie sa recunosc ca am fost putin nedumeriti la inceput cu privire la produsele care ne trebuiesc pentru a rezola mica noastra problema insa si aceasta problema si-a gasit rezolvare tot la BSPY. Am completat formularul de contact de pe site si am fost contactat de catre un reprezentant care ne-a recomandat produsele de care am avut nevoie. Cu ajutorul acestei firme am reusit sa instalam camere spion la noi acasa si am putut sa vedem si sa auzim tot ce face copilasul nostru in timpul in care noi suntem plecati. Partea frumoasa este ca bona nu stie nici in ziua de astazi ca a fost filmata si ascultata in toata aceasta perioada. Am pus camera spion intr-un ursulet de plus in camera copilului, am achzitionat un ceas pentru birou cu camera spy incorporata care se afla in camera de zi iar pentru bucatarie am optat pentru o camera minuscula ascunsa intr-o mascota. 

Totul e bine cand se termina cu bine insa decizia de a pune camere in toata casa consider ca a fost una foarte inspirata pentru ca prin aceasta metoda atat eu cat si sotul meu am putut sa stam linistiti vazand ca copilul e fericit si se afla pe maini bune. Cu siguranta BSPY este decizia cea mai buna in astfel de cazuri.

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *