Calculatoare Refurbished cu Garantie

De unde cumparam calculatoare Refurbished ?

Gasim Calculatoare Refurbished cu Garantie la firma  MEGA ELECTRONICE  la cele mai bune preturi. Acestea sunt echipamente IT care au configuratii solide, in general fiind create special  pentru mediul de afaceri. Aceste echipamente IT sunt produse ale brand-urilor de top: Lenovo, DELL, IBM,HP,Fujitsu Siemens, care arata foarte bine si functioneaza in parametrii normali. Singura diferenta fata de un calculator nou este ca la produsele refurbished intalnim mici semne de uzura.

Un produs refurbished achizitionat de la firma MEGA ELECTRONICE beneficiaza de 3 ani garantie si este livrat cu sistem de operare preinstalat, Windows 7 Home Windows Pro sau Windows 8. Acesta se livreaza in conditii de maxima siguranta ambalat corespunzator pentru a fi protejat de socuri in timpul transportului. Livrarea este gratuita in cazul in care se depaseste suma de 2500 de lei.

De unde provin calculatoarele REFURBISHED ?

Practic calculatoarele REFURBISHED sunt echipamente IT utilizate in mediul de afaceri european si prin diferite programe de leasing,acestea se reintorc la producator precum Lenovo, Dell, HP, IBM, , si multi altii. Acestea sunt testate foarte atent, pentru a vedea daca toate componentele functioneaza optim. Dupa ce au fost efectuate testele si s-a constatat ca acestea functioneaza la parametri nornali, primesc certificare  si sunt reintroduse pe piata cu denumirea de refurbished.

La MEGA ELECTRONICE putem sa achizitionam atat calculatoare refurbished cu garantie cat si electronice si echipamente second hand.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *