Cadouri pentru copii, practice si utile de 1 Iunie

Ziua Copilului, 1 Iunie bate la ușă și ca în orice an trebuie sa ne găsească pregătiți. Cei mici abia așteaptă sa vadă ce primesc și anul acesta iar părinții devin nerăbdători să vadă reacția  copiilor ,când vor întra în posesia cadourilor mult visate. Imi aduc aminte cu drag de anii în care eram si eu copil și va spun sincer ca de 1 Iunie,atât eu cât și copiii din jurul meu, eram cei mai fericiți.  Cu toții primeam în dar haine și încălțăminte pentru copii , dulciuri și jucării și ne întâlneam cu toții în parc sa ne jucam cu noile jucării. Nu vreau sa zic ca ne lăudăm, departe de mine acest gând, eram copii modești și știam sa apreciem la maxim efortul părinților noștri.

Deși anii au trecut și am lăsat în urma copilăria,  de 1 Iunie urmez și eu tradiția și le cumpăr copiilor mei lucruri utile și practice cu ocazia zilei de 1 Iunie. Nu vor lipsi nici dulciurile și jucăriile dar pun mai mare preț pe lucrurile de calitate care le trebuie în viata de zi cu zi.

De unde achiziționam încălțăminte de calitate pentru copii?

Pentru ca vara se apropie cu pași repezi și cei trei copii ai mei au nevoie de încălțăminte de vară, m-am grăbit să bag o comanda la epantofi. Am plasat comanda  în urma cu puțin timp ca să fiu sigura ca le vom primi in timp util și voi putea sa le ofer cadoul complet la fix de 1 Iunie. Nu este prima data când comand de la epantofi, asa ca a trebuit doar sa ma loghez în cont și sa ma decid ce produse sa aleg pentru „cei 3 muschetari ” ai mei. Știam cu siguranță că voi găsi aici încălțăminte de vară pentru copii la cele mai bun raport calitate preț.

Totul părea simplu la prima vedere dar ce te faci când ai atât de multe modele de sandale copii și nu știi pe care sa le alegi? Recunosc ca asta mi s-a părut cea mai grea parte, sa aleg un  singur model pentru fiecare . Au fost mai multe modele care pur și simplu m-au cucerit si acest lucru mi-a îngreunat decizia finală.

Pentru  fetita mea Laura am ales o pereche de sandale NEW BALANCE.

Consider ca este foarte importanta încălțămintea pentru primii pași ai copilului iar aceste sandale sunt perfecte pentru fetita cea mica. Imi plac foarte mult aceste sandale pentru ca au vârful acoperit și nu se va lovi , talpa este  flexibila si susțin foarte bine piciorul.

Pentru băieți am găsit sandale KANGAROOS

Aceste sandale mi se par potrivite pentru amândoi băieții mei. Am ales aceste sandale pentru ca au vârful acoperit,nu se lovesc și nu le intra pietre, au o talpa rezistenta din material de calitate, sunt confortabile și rezistente si sunt sigură că băieții mei se vor putea juca în voie încălțați cu aceste sandale de calitate superioară.

De 1 Iunie vom petrece timp de calitate alături de cei mici și le vom oferi dragostea noastră și multe cadouri frumoase și de calitate.

Va recomand și vouă să apelați cu încredere la Epantofi.ro pentru ca aveți pe acest site încălțăminte 100% originală,  de calitate superioară  livrarea se face în maxim 3-4 zile lucrătoare iar returul este gratuit și rapid.

Voi cum petreceți de 1 Iunie și ce cadouri le cumpărați celor mici?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *