Cadouri amuzante pentru barbati

Uneori e foarte greu sa gasesti cadoul potrivit pentru un barbat. Daca ai nevoie de cateva idei, ti le voi da in cele ce urmeaza.

Beer Pong este un joc foarte amuzant. Insa, pentru a fi jucat e nevoie de minim 2 jucatori si maxim 4. Jucatorii trebuie sa arunce pe rand cu o minge de ping-pong in paharele adversarilor. Paharele nimerite vor fi baute de catre acestia din urma. E un joc distractiv si barbatii se bucura de fiecare data cand il pot juca. Acesta poate fi cumparat de la Giftology.ro.

  • Dop de sticla cu cifru

Acest dop de sticla mi se pare o idee geniala. Este ideal pentru barbatii care vor sa-si pastreze in siguranta bautura. Odata instalat pe sticla nimeni nu va mai putea scoate bautura din ea daca nu stie codul. Ce barbat nu si-ar dori un astfel de dop? Nu e neaparat vorba de siguranta bauturi din sticla, cat de faptul ca e o idee cool

  • Ceas ventilator

Un ceas cu ventilator poate fi un cadou potrivit pentru un barbat care mereu intarzie cand e vorba de lucruri importante, sau chiar si pentru un barbat foarte punctual. Acesta functioneaza prin cablu USB si arata ora in timp ce se invarte. E un ceas extrem de interesant, un ceas mai rar intalnit.

  • Pixul multifunctional 12 in 1

Acesta este pixul idea pentru barbati. El contine mai multe unelte care pot fi de folos in multe situatii: ferastrau, penseta, perforator, pila, lame scurte, lame lungi, surubelnita cu profil lat si surubelnita cu profil stea. Toate aceste unelte se regasesc sub forma unui pix.

  • Gratarul Sergent BBQ

Barbatii in general adora sa faca gratar si sa bea bere. Gratarul Sergent BBQ este gratarul ideal pentru barbatii care vor sa aiba mereu la indemana un gratar usor de transportat si depozitat.

Toate aceste cadouri pot fi comparate de pe site-ul Giftology.ro. Totodata de aici poti cumpara o multime de alte cadouri amuzante, atat pentru barbati, cat si pentru femei sau copii.

Intra pe site pentru a vedea produsele disponibile si preturile aferente.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *