Bradutul de Craciun Partea a doua

Bradut avem, decoratiuni avem, copilasii dragalasi avem ce altceva am mai avea nevoie in jurul nostru pentru a impodobi bradutul nostru de Craciun.

Ei bine nu se poate face acest lucru daca nu avem colindele noastre preferate pe fundal, asa ca am apelat la un prieten foarte bun ,la laptopul familiei si la o cunostinta veche google si am gasit cele mai frumoase colinde de Craciun. Nu putea sa lipseasca nici de aceasta data Fuego si Irina Loghin de la noi de acasa cu piesa lor bine cunoscuta Impodobeste mama bradul! din acest moment frumos si nici piesele superbe si pline de emotie ale Andrei pe care pur si simplu le ador.

Sa reluam bradut avem ,decoratiuni avem, colinde pe fundal avem , atunci…. Sa trecem la treaba!

Am montat bradutul, vechiul nostru bradut care se scutura mai tare ca un bradut natural, am pus instalatia care iar mi-a testat capacitatea nervilor mei pentru ca se incurcase foarte tare, si apoi ajutata de Andrei am pus globuletele viu colorate in bradut. Am ales ca si culori pentru globulete rosu, galben si ……

gri ,doar nu credeati ca si albastru :))) Mai aveam doar putin si realizam un frumos tricolor in pomul de Craciun.

Sa nu credeti ca a fost usor sa pun decoratiunile in brad, dimpotriva eu puneam Andrei le dadea jos, si tragea de brad ca sa-l rastoarne si se juca l butonul de la instalatie, cam asa au decurs lucrurile cu ajutorul acordat pentru impodobirea bradului.

In cele din urma am pus si beteala in aceeasi culori ca si globuletele ,am pornit instalatia si bradutul este gata. Sa nu credeti ca am uitat sa cumpar bomboane pentru brad, dimpotriva exista in aceasta casa insa la cum am vazut ca decurg lucrurile cu bradutul si Andrei am preferat sa nu le mai punem ca sa nu-l rastoarne. Stau acum si ma gandesc ca nici macar nu am apucat sa ii fac o poza, sper sa nu ii faca nimic cand o sa se trezeasca ­čÖé

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *