Baterii durabile pentru vehicule performante

Bosch este un nume arhi-cunoscut, mai ales datorita pieselor de aparatura electrocasnica si tehnica fabricate in cei peste 125 de ani de existenta, dar si pentru productia de piese auto de calitate foarte buna. Pana sa produca bateriile auto care astazi intra in dotarea unor marci renumite de masini, direct din uzinele auto, Bosh s-a evidentiat prin lansarea pe piata larga a primelor pompe de injectie pentru motoare de tip diesel in 1927 si prin crearea primelor baterii pentru motociclete, in 1922.  O data cu aparitia carcaselor din plastic, s-au inregistrat progrese continue in evolutie tehnologiilor din domeniul bateriilor auto.

Care sunt tehnologiile performante implementate de Bosch in fabricarea de baterii auto?

  • Tehnologia Power Frame a fost aplicata la modelele Bosch S3, Bosch S4 si Bosch S5 si detine urmatoarele proprietati: scade semnificativ riscul aparitiei de scurt circuite, are o rezistenta sporita la coroziune, asigura o folosire indelungata si faciliteaza o putere de pornire mai mare.
  • Tehnologia EFB (Enhanced Flooded Battery) – bateriile sunt prevazute suplimentar cu un material special, constand intr-o panza de poliester pozitionata deasupra placii pozitive, cu rol in cresterea rezistentei la socuri si la cicluri. Sunt mai prietenoase cu mediul decat bateriile conventionale si sunt adecvate pentru masinile puternice.
  • Tehnologia AGM (Absorbent Glass Mat) a fost proiectata sa asigure buna functionalitate a vehiculelor cu sistem start / stop. Cum functioneaza? In timpul functionarii, este posibila o mai mare productie de energie prin impregnarea acidului cu microfibra de sticla, plasata intre placile de plumb. Sunt ideale pentru echiparea automobilelor ce detin motoare puternice si au numerosi consumatori. In plus, ofera o eficienta ridicata, contribuie la protejarea mediului inconjurator si “traiesc” de trei ori mai mult decat bateriile obisnuite.

SC SORGETI SRL pune la dispozitia clientilor baterii Bosch Premium. Gama de acumulatoare auto Bosch S4  nu necesita intretinere, ofera siguranta la manipulare, se monteaza cu usurinta, fiind usor de transportat.

Bosch S3, S4 si S5 detin avantajul puterii marite in cazul pornirii la rece si se potrivesc la numeroase modele ce fac parte din diferite clase de autovehicule.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *