Ambasator Vacanțe Speciale

Cu toţii ne dorim vacanţe speciale din când în când, mai ales în momentele de stres şi agitaţie maximă când nu-ţi mai convine de nimeni şi nimic! Dar poţi oare evadezi din cotidian oricând îţi sare muştarul şi pleci pur şi simplu călătoreşti? Veţi spune sigur nu e posibil aşa ceva însă va garantez nimic nu este imposibil mai ales atunci când destinul îţi joacă feste şi îţi apare chiar în acele momente critice fraza „Azi e cel mai bun moment călătorim!  Aşa s-a întâmplat în cazul meu când am plecat împreună cu soţul meu într-un sejur de 5 zile la Paris. După o zi agitată la servici am deschis calculatorul personal şi am văzut o reclamă la CND Turism Vacanţe Speciale „Alegeţi vacanţe speciale alături de cei dragi” şi nu am ezitat şi le-am cerut o ofertă personalizată pentru mine şi pentru soţul meu. Oferta sejur nu a întârziat apară şi am fugit împreună cu soţul meu într-o aventură romantică în capitala Franţei.

Ajunşi la Paris am început propria noastră aventură cu Montmartre, am continuat apoi cu Sacre Coeur şi abia apoi am ajuns la Turnul Eiffel.

turn eifel

Turnul Eiffel oferă o imagine unică, alături de alţi turişti facem fotografii, stăm la coadă urcăm în turn după care ne decidem ne aşezăm pe iarbă şi aşteptăm apună soarele, ce ar putea fi mai romantic de atât? stai la umbră Turnului Eiffel alături de persoana iubită şi aştepţi apusul soarelui? Începând cu orele 22.00 Turnul Eiffel se aprinde şi prinde culoare, avem ocazia asistăm la un spectacol de lumini unic, toată lumea începe aplaude. Am urcat în turn până la etajul 3 fiind entuziasmaţi de splendoarea Turnului curajoşi nevoie mare şi fără frică de înălţimeLa etajul 2 al Turnului suntem pur şi simplu fascinaţi de panorama oraşului, marele Paris se vede de aici atât de mic, dar extraordinar de frumos.

Am continuat plimbările prin Paris cu Montmarte, Sacre Coeur, catedrala Notre Dames, Place de la Concorde cu celebrul muzeu Louvre.

louvru

A urmat vizită la Versailles, un loc perfect unde am avut senzaţia trăiesc o frumoasă poveste. Am rămas fascinaţi de grădinile inerminabile şi frumuseţea de nedescris.

După Versailles am hotărât ne plimbam cu vaporaşul pe Sena, o plimbare romantică de o ora în care am văzut oraşul iar când am trecut pe sub “Podul îndrăgostiţilor” ne-am ţinut de mâna şi ne-am pus o dorinţa.

În penultima zi ne-am dus în cel mai nou cartier al FranţeiLa Defense” denumit şi “noul Paris” .Clădirile noi, mall-urile şi celebrul Arc ne-au făcut ne simţim în altă lume, în oraşul viitorului nu în Paris,oraşul de pe malulul Senei. Unde nu puteam ratez o şedinţa de shopping tocmai la Paris.

shoping

Timpul a trecut atât de repede încât nici nu am sesizat. Ne-am încheiat sejurul vizitând grădinile Luxemburg.Înconjuraţi de flori viu colorate, ne-a prins apusul ţinându-ne de mâna şi cu dorinţa ca această clipă nu se mai termine.

Dacă nu ar fi existat CND Turism acest frumos vis de a vedea Parisul nu s-ar fi putut îndeplini.Fiind atât de încântat de oferta personalizată primită de la CND, m-am hotărât transform în ambasador Vacanţe Speciale şi va introduc într-o excursie de neuitat.

Acest articol participa la proba cu numarul 9 din Spring SuperBlog 2016.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *