Am impodobit bradutul Partea 1

Anul acesta este un an special in care am descoperit placerea sarbatorilor de iarna, bucuria apropierii Craciunului in viata noastra, spiritul sarbatorilor. De ce spun asta? Pentru ca aseara am reusit sa impodobesc bradutul de Craciun numai ca de aceasta data am avut si cel mai frumos si simpatic „ajutor”,cel mai mic si dragalas privitor si criticul cel mai dur care se pricepe cel mai bine la observatii. Cei 3 muschetari pe nume Andrei, Stefan si Adrian, trei barbati adevarati cu varste situate intre 4 luni si 35 de ani,care au facut din momentul impodobirii bradutului unul special, unic si frumos.

Seara a debutat cu o cautare de cateva ore bune a suportului pentru bradut cu care baietelul cel mare Andrei in varsta de 2 ani si 3 luni s-a jucat in decursul anului curent si a reusit sale „puna bine” si sa ii testeze mamicii rabdarea si nervii . A durat numai cateva ore pana le-am gasit pe toate 3 parti din suport, una era in sacul de jucarii, pot spune ca a fost piesa cel mai usor de gasit, una am gasit-o in raftul din spatele frigiderului unde o pusesem eu cu ceva timp in urma ca sa stiu de ea cand voi avea nevoie( bineinteles ca uitasem ca am pus-o acolo) si una in camera secreta( o camera unde am dus noi toate lucrurile care nu ne trebuiesc pe moment si la care Andrei nu trebuie sa aibe acces).

De indata ce am completat toate piesele din puzzle am inceput sa impodobim bradutul. Baietelul cel mare s-a oferit sa ma ajute cu globuletele asa ca a inceput sa le transporte in living unde aveam sa impodobim bradutul (in brate, in manute, pe jos), bine ca am fost inspirirata si am cumparat globulete care nu se spart ca altfel nici decoratiuni nu mai aveam ca sa impodobim bradutul.

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *