Alaptarea o provocare pentru mamici

Orice femeie isi doreste cel putin un copil pe care il iubeste mai mult decat pe propria persoana. Dupa 9 luni de sarcina vine momentul in care vei face cunostinta cu iubirea vietii tale. Inca de la nastere copilul mic poate primi de la mama lui cel mai de pret cadou laptele matern. Toate studiile de specialitate arata ca laptele matern este cel mai bun. Laptele mater este nutritiv si ajuta copilul sa se dezvolte armonios. In plus prin alaptare se creeaza o stransa legatura intre mama si copil. Majoritatea femeilor folosesc pompe de san pentru a reusi sa alapteze.

Alaptarea insa este un proces ce poate fi anevoios mai ales la inceput. Nu toate femeile pot sa alapteze, unele nu au suficient lapte, alte nu vor sa faca acest lucru. Imediat dupa nasterea naturala laptele incepe sa vina in cantitati mici. La cezariana acest proces tinde sa intarzie si tinerele mamici indura o lupta grea pentru a le oferi copiilor cea mai buna hrana. Pentru a putea alapta cu succes mamicile achizitioneaza pompe de san electrice ce le ajuta sa extraga lapte pentru pruncii nou nascuti.

De ce sa optezi pentru o pompa de san electrica?

La inceput marea majoritate a bebelusilor fiind prea mici nu au putere sa traga din san si prefera biberoanele. Pentru a nu le da lapte praf mamicile prefera sa apeleze la pompe de san si le da copiilor lapte muls. Si eu am procedat la fel. Desi la prima vedere totul pare simplu in ceea ce priveste alaptarea, nu este deloc asa. La primul copil a fost foarte greu. El micut, nu avea putere sa traga din san, adormea de cele mai multe ori, renuntand la lupta. In maternitate il indopau cu lapte praf , acele biberoane curgeau ca la robinet si el nu trebuia sa munceasca deloc. A fost o lupta grea sa reusesc sa il conving sa manance singur direct din san . Ajunsi acasa nu am mai vrut ca puiul meu sa manance lapte praf asa ca am apelat si eu la o Pompa de san electrica Kidscare KC103

Folosita in momentele linistite ale zilei aceasta pompa electrica extrage usor laptele mamar si poate fi oferit copilului cand acestuia ii este foame. Poate fi folosita in orice moment al zilei, chiar si noaptea langa cel mic deoarece este foarte silentioasa. Aceasta pompa este ideala si pentru momentele in care vreti sa plecati si sa il lasati pe cel mic cu lapticul pregatit.

Dragi mamici, va recomadn ca atunci cand va faceti bagajul pentru maternitate sa aveti grija sa adaugati in bagaj si o pompa de san electrica, este de real folos si veti reusi sa ii oferiti copilului 100% lapte sanatos inca de la primele ore de la nastere.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *