Airsoft- o activitate geniala pentru timpul liber

Toata viata mea am fost pasionata de uniforme si arme. Tare mult imi doream sa imbrac candva o uniforma, sa primesc propria mea arma de serviciu cu care sa ma antrenez  periodic. Visam chiar ca o sa particip la misiuni speciale si periculoase, ce-i drept chiar ma atrageau ca un magnet aceste pericole.

Anii au trecut insa si nu am urmat o cariera militara. Poate ca a fost bine, poate ca se putea si mai bine, insa nu regret deocamdata nicio decizie importanta pe care am facut-o in viata mea.

In ceea ce priveste cealalta problema, pasiunea mea pentru uniforme si arme, vreau sa ma declar fericita pentru ca am descoperit Airsoft-ul. Am descoperit aceasta activitate interesanta de care cu siguranta ati mai auzit, in urma cu ceva timp cand am fost in vizita la un bun prieten in Constanta.

Intr-una din zile a zis ca vrea sa imi faca o surpriza asa ca am mers impreuna cu el sa imi arate minunata surpriza cu care se lauda. Am ajuns destul de repede la destinatie, iar destinatia fiind de fapt un magazin airsoft constanta

15401223_1196333210447066_357167399_n

Am ramas placut impresionata de showroom-ul modern din Constanta, de varietatea mare de produse, de angajatii priceputi care aveau raspunsuri la toate intrebarile noastre. Mi-am facut acolo chiar si noi prieteni cu care impartasesc aceeasi pasiune arzatoare si ca atare am pastrat legatura si in ziua de azi.

Nu o sa uit niciodata acea zi petrecuta la airsoft constanta! A fost o experienta unica pe care vreau sa o repet curand. Bineinteles ca nu am plecat de la magazin cu mana goala am cumparat cateva arme si un frumusel echipament pentru airsoft.

15409840_1196333403780380_2048072086_o

Abia asteptam sa imbrac echipamentul si sa particip alaturi de prietenii mei la prima misiune militara din viata mea, in echipament nou. Aveam emotii ca la primul interviu insa aceste emotii au trecut foarte rapid si au fost inlocuite cu entuziasm, forta pentru a pune in vigoare cea mai buna tactica militara. Spre surprinderea mea ne pricepem foarte bine la asemenea misiuni si declar cu mana pe inima ca airsoft-ul este fara doar si poate o activitate geniala prin care iti poti petrece timpul liber. Este un hobby interesant care ne ajuta sa ne dezvoltam abilitatile de organizare si comunicare cat si spiritul de echipa. Activitatile de airsoft ne fac viata ma frumoasa. Recomand tutoror sa incerce macar o data in viata aceasta experienta caci vor avea numai de castigat. Misiune placuta dragii mei!

Puteti viziona locatia magazinului airsoft constanta, dând un click pe acest link https://goo.gl/maps/VVh7Wqsfcg42