Ai nevoie de servicii de airport transfers? Apeleaza la Chauffeur!

Tuturor ne plac calatoriile, asta este deja o certitudine! Si din ce in ce mai multi oameni opteaza pentru calatoriile cu avionul. De ce? Deoarece calatoriile cu avionul s-au dovedit a fi cele mai sigure. In plus, ajungem la destinatie mult mai repede si este si mult mai confortabila decat daca optam sa calatorim cu autocarul, trenul sau cu masina personala. Dar ce te faci cand cobori din avion ? Epuizezi lista de prieteni din telefon care au o masina si care, ti-au promis ca te ajuta, insa mereu apare cate o problema fix cand ai tu nevoie? Te-ai saturat sa dai peste taximetristi care iti iau si pielea de pe tine? Ei bine, eu va recomand sa apelati cu incredere la serviciile de airport transfers oferite de Chauffeur!

De ce sa apelezi la Chauffeur Services?

Va spuneam ca imi place foarte mult sa calatoresc. Am reusit de-a lungul timpului sa imi fac prieteni pe oriunde ma duc. Bine, recunosc, am si multi prieteni din liceu, care au plecat peste hotare si pe care i-am vizitat., asa am reusit sa ne facem vacantele impreuna si sa economisim ceva banuti. Acum a venit timpul sa le intoarcem serviciul. A venit ziua in care fosta mea colega de banca Gabriela, vine in Romania impreuna cu sotul ei si cu fetita lor Natalia. Ei locuiesc de peste 10 ani in Spania si niciunul dintre ei nu are permis de conducere. As fi vrut sa ii ajut eu insa cu 3 copii acasa iar sotul nu si-a putut lua liber de la serviciu . In plus ei au vrut sa se si plimbe in mini concediul in Romania si sa viziteze si rudele si prietenii din tara. Asa ca aveau nevoie de o masina la dispozitie cat si de un sofer profesionist care sa ii duca unde au nevoie. Au gasit pe internet firma Chauffeur si au vazut ca au servicii de Bucharest airport transfer, masini de lux cu sofer vorbitor de limba engleza la tarife accesibile. Din fericire au ales foarte bine firma si au reusit sa ajuna la noi in siguranta, Alex si fetita au putut sa se inteleaga cu soferul. ei vorbind doar limba engleza. Au fost multumiti 100% de serviciile oferite de Chauffeur , au ales sa plateasca un tarif corect pe ora in functie de masina aleasa si de perioada in care s-au folosit de masina cu sofer personal.

Daca si voi aveti nevoie de servicii de Airport Transfers , de calitate va recomand si voua Chauffeur Services. Puteti intra pe www.davidintercar.ro/chauffeur-services si rezervati masina pe care o doriti, perioada si aflati pe loc si tariful sau puteti sa ii contactati la numarul de telefon+40 722 572 702, disponibil 24/7.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *