Agent sub acoperire în echipa “Îngerii lui Charlie”

Bună ziua domnule Charles Towsend! Am venit pentru interviu! Îmi doresc un loc în agenție și sunt dispusă să va dovedesc că sunt aptă pentru acest job! Nu termin bine de rostit speach-ul pe  care  îl  aveam  pregătit  de  acasă când două domnișoare foarte frumoase și misterioase mă roagă să le însoțesc. Charles îmi da de înțeles că trebuie să merg cu ele așa că nu am de ales. Kristen Stewart și Naomi Scott e numele lor, încerc să fiu atentă la fiecare detaliu, știu că urmează un test , însă nu mă tem.

Ajungem într-un subsol. Tocmai ce am scris în fișa de interviu că mă tem de locurile întunecate, de apă și de înălțime. Îmi vine să fug dar îmi doresc prea mult să fiu și eu agent sub acoperire în echipa “Îngerii lui Charlie” așa că trag aer în piept, strâng din dinți și merg înainte. Nu mai văd nimic în încăpere, frică de întuneric începe să își facă simțită prezența, îmi vine să tip însă mă abțin. Dintr-o dată simt cum cad parcă într-o prăpastie, degeaba închid ochii nu văd absolut nimic. Aterizez într-un final într-o apă adâncă, știu să înot dar mă simt copleșită și mă duc încet și sigur la fund. Aud o voce de față ce mă îndeamnă să dau din mâini, încep să înot parcă cu viteză vântului, niciodată nu am fost o înotătoare prea bună dar acum sigur am bătut un record. Sunt udă toată, mă târăsc spre mal și văd o lumina. Mi se face dintr-o dată foarte frig, are loc un amestec de emoții și frici în sufletul meu și nu mai știu unde sunt și ce fac aici. Încep să mă îndoiesc că aici îmi este locul…. mă simt copleșită, slăbită și confuză.

Dintr-o dată simt un prosop mare și pufos mă încălzește subit. O față frumoasă, cu părul lung care își spune Ella Balinska a reușit să mă scoată din starea mea de agitație și anxietate. Mă uit mai bine la ea și văd că este însărcinată. Nu apuc prea bine să mă împrietenesc cu ea că îmi aruncă cheile de la mășină și mă roagă să o duc la spital că o să nască în curând. Reușesc să o car până la mășină. Nu credeam vreodată că o să am o așa forță, o așa stăpânire de sine. Apăs pe telecomanda și văd că un Ferarri roșu în parcare care se deschide. O bag cu griija în mășină și pornim in mare viteză către spital, țipă de durere in mașină și spune repetat calc-o, mai repede. Niciodată nu am condus o mășină de curse și nici nu am mers cu o viteză mai mare de atât. Dintr-o dată simt că suntem urmăriți și se trag focuri de armă asupra noastră. De dată asta chiar că ma pierd. Au întrecut orice măsură. Cine ar putea să facă așa ceva? Copilul mai are puțin și vine pe lume și oamenii ăștia răi trag asupra noastră.! Accelerez, trec pe roșu, o mașină de poliție începe să ne urmărească și ea cu sirenele pornite. Ella ma rogâ să nu opresc, îmi spune să o fac pentru copil. Nu stau pe gânduri, întru pe niște străduțe înguste, dărâm câteva tomberoane și tarabe cu fructe și reușesc să scap de cei care ne urmăresc fix la o stradă înainte să ajungem la spital. Ajunși la destinație tip pe coridor la o asistență să vină să ne ajute. Ella ma roagă să îi fiu alături, ma ține de mâna și la rugămințile ei urc la etaj spre sala de nașteri. Medicii nu ma lasă să întru și rămân pe coridor.

Acolo mă întâlnesc cu Charlie , în costum negru, îmi urează bun venit în echipă. Îmi mulțumește pentru că am adus-o pe Ella în siguranță la spital unde s-a născut un înger nou pentru o lume nouă. Mi-a spus că apreciază că mi-am înfrânt toate fricile, mi-am depășit limitele și am dovedit a fi potrivită pentru agenția de securitate şi investigaţii. Mi-a dat de înțeles că îi voi lua locul Ellei în echipa de îngeri cât timp ea are grijă de noul membru al familiei.

Îmi vine să urlu de fericire, nici mie nu îmi vine să cred că am reușit să obțin acest post în cea mai importantă agenție mondială de spionaj. De azi , sunt și eu unul dintre Îngerii lui Charlie. Kristen Stewart și Naomi Scott ni se alătură și ele și curând un glas inocent de nou născut ne dă de veste că s-a născut o mică stea. O fetiță ce va uni această frumoasă familie de îngeri și care ne va aduce voie bună și multe bucurii tocmai s-a născut.

Îngeri noi pentru lume mai bună!

În viață am învățat că poți obține ceea ce îți dorești dacă perseverezi și îți dorești cu adevărat anumite lucruri. Dupa 16 ani de la ultima ecranizare, filmul Îngerii lui Charlie revine într-o formulă nouă, explozivă si actuală din 29 noiembrie in cinematograf. Acest film este regizat de actrița Elizabeth Banks după o povestire de Evan Spiliotopoulos şi David Auburn si le claseasează în prim plan pe Kristen Stewart, Naomi Scott și Ella Balinska, cele trei tinere, dornice de aventura, adenalină și umor.

Că să te convingi urmărește și tu trailerul acestui film absolut senzațional. După ce îl vei cedea , nu îți mai rămâne de făcut decât să astepti cu sufletul la gură premieră acestui film cu tradiție .

Hai la film să te bucuri alături de cei dragi de acțiune, aventură și comedie la cote maxime alături de “Îngerii lui Charlie” .

Acest articol participa la Proba 23. Agent în echipa “Îngerii lui Charlie”din SuperBlog 2019!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *