Afla cand si cum te poate ajuta un psihoteraput

Pentru cei ce sunt in cautarea unui psiholog din Bucuresti, Daniel Ivan este alegerea potrivita. Indiferent ca vorbim de psihoterapie individuala, terapie de cuplu, terapie de familie, hipnoterapie sau dezvoltarea personala – toate aceste servicii sunt regasite in portofoliul psihoterapeutului Daniel Ivan.

Sa vedem in continuare cine poate apela la aceste servicii si cand e momentul potrivit sa o faca!

Persoanele care se afla intr-un moment critic al vietii lor, cele care sunt sensibile si nu reusesc sa depaseasca acest moment de impas singuri, cei ce incearca sa obtina ajutor din partea apropiatilor si nu reusesc acest lucru, ar trebui sa apeleze la sedintele cu ajutorul carora psihoterapeutul Daniel Ivan ii poate ajuta sa iasa din impas.

Situatiile in care o persoana, un cuplu sau chiar o familie poate avea nevoie de ajutor de specialitate pot fi din cele mai diverse. Putem mentiona aici divortul, decesului cuiva din familie, mutarea domiciliului, schimbarea locului de munca si multe altele.

Serviciile oferite de catre psihoterapeutul Daniel Ivan

  • Psihoterapia – in cadrul acestor sedinte, un psihoterapeut bun Bucuresti, asa cum este Daniel Ivan, discuta deschis cu pacientul, facandu-l pe acesta sa constientizeze in primul rand situatia in care se afla, sa o discute si sa gaseasca impreuna solutii pentru a iesi din impas. Un psihoterapeut vede intotdeauna problemele in mod obiectiv, dar si empatizeaza cu pacientul, reusind astfel sa inteleaga toti factorii ce au contribuit la starea sa actuala.
  • Terapia de cuplu – consta in sedinte la care participa partenerii de cuplu pentru a reusi sa treaca prin anumite impasuri la care este supusa relatia lor. Poate fi vorba de anumite schimbari ce apar in viata lor, in felul de a se comporta unul cu altul sau poate fi vorba de o alegere pe care trebuie sa o faca – alegere ce va influenta viata de cuplu pe termen lung, asa cum este decizia de a face un copil.
  • Terapia de familie – aici participa intrega familie in cadrul careia au aparut situatii ce au facut sa dispara armonia, respectul si atentia pe care membrii familiei si-o ofera unuii altora. Psihoterapeutul ii poate face pe acestia sa revina la relatia pe care o aveau inainte de a surveni schimbarile.
  • Hipnoterapia – este o forma a terapiei, realizata cu ajutorul hipnozei. Pasii sunt urmatorii: evaluarea, planificarea tratamentului si procesul hipnotic realizat in 4 faze distincte – inducerea transei, adancirea acesteia, interventia si revenirea din transa.
  • Dezvolatrea personala – are drept scop principal autotransformarea, optimizarea comportamentala si maturizarea psihica a pacientului. Obtinand toate acestea, pacientului ii va fi mai usor sa isi atinga scopurile si beneficiile pentru tot restul vietii.

Mai multe detalii despre serviciile psihoterapeutului Daniel Ivan, dar si pentru a face o programare la acesta, cei interesati sunt invitati sa acceseze site-ul oficial al cabinetului – danielivan.ro.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *