A sosit momentul sa ne mutam in casa visurilor noastre!

In aceste momente dificile,cand pandemia ne-a schimbat viata la 180 de grade am inceput sa punem pret pe ce conteaza cel mai mult pentru noi. Ne-am dat seama ca ne dorim sa fim sanatosi, sa avem familia aproape si ca vrem libertate mai mult ca oricand. Noi, cei care locuim la bloc, am resimtit si mai mult perioada in care a trebuit sa stam in casele noastre. E foarte greu sa stai inchis intre 4 pereti, sa nu te poti misca in voie, sa nu poti respira aer proaspat. A fost foarte dificil pentru noi, adultii sa stam inchisi pentru cei mici a fost si mai greu.

Eu am doi baietei de 5 ani, respectiv 7 ani. Trebuie sa recunosc ca viata la bloc nu este tocmai placuta cand ai doi copii micuti care se plictisesc in casa si care nu pot sa isi consume in voie energia. A fost groaznica perioada carantinei atat pentru ei, cat si pentru noi pentru ca vecinii nu au fost atat de intelegatori fiind vizibil deranjati de galagia pe care cei mici o fac. In fine, acea perioada ne-a deschis ochii si ne-a facut sa intelegem ca a sosit momentul sa ne mutam la casa. De mult timp ne doream o casa numai a noastra, cu o curte suficient de mare pentru a se putea juca copiii in voie. Certurile cu vecinii si statul inchisi in apartament ne-au determinat sa cautam cea mai buna solutie pentru a ni se putea indeplini acest vis arzator. Dupa mai mult cautari am gasit si casuta mult visata si am apelat la cel mai bun broker de credite bancare din Romania, AVBS CREDIT.

AVBS Credit

Am apelat la acesti profesionisti in credite ipotecare la recomandarea unui bun prieten. El ne-a garantat ca daca ii alegem pe ei suntem ca si mutati la casa noastra si visul nostru va deveni realitate intr-un timp foarte scurt. Din fericire a avut dreptate, ei ne-au recomandat cea mai buna varianta de creditare pentru noi, ne-au explicat pe intelesul nostru care sunt pasii care trebuiesc sa ii urmam,ne-au intocmit dosarul de credit pentru banca aleasa si s-au asigurat ca primim creditul ipotecar in cele mai bune conditii si cat mai rapid posibil. Datorita companiei de intermedieri credite bancare, AVBS Credit, am devenit proprietari de casa noua cu curte si gradina intr-un timp foarte scurt si ne-am putut muta de la bloc la curte. Exact cum spunea si prietenul nostru, visele devin realitate daca apelezi la AVBS Credit!

Si ce credeti, ajutorul specializat primit de la AVBS Credit nu ne-a costat nimic. Serviciile de brokeraj bancar AVBS Credit sunt 100% GRATUITE!

„AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *