7 ținute perfecte de la Answear pentru o iarnă friguroasă

A sosit momentul să îmi ajut viitoarea colegă venită tocmai din Africa, să își adapteze ținuta cu vremea din România. A venit total nepregătită pentru a petrece o săptămână în România, unde a venit pentru un schimb de experiență. Singurele lucruri din bagajul ei pe care le poate folosi în sezonul rece în România sunt piesele de lenjerie intimă, restul sunt prea subțiri ca să le poată purta în aceste zile friguroase.

Am primit indicații precise de la șefii mei să o ajut să achiziționeze haine de iarnă de calitate și să mă încadrez în bugetul decontat de către firma, care este de 2000 de lei. Știu exact locul perfect de unde să facem cumpărături pentru colega mea. Pe Answear.ro sunt în această perioadă reduceri de până la 70% și știu că găsim pe stoc mărci de renume, produse 100% originale și livrarea este foarte rapidă. Acum că știu magazinul de unde vom face cumpărăturile haideți să vă arăt cele 7 ținute de vis pe care le-am ales pentru colega mea. Și, ghiciți ce? Datorită reucerilor din această perioadă ne-am încadrat perfect în buget.

În primul rând am ales o geanta casual și un rucsac cu loc special pentru laptop și pentru tableta pe care să le asorteze perfect la oricare din ținutele din cele 7 zile.

Am ales o pereche de cizme de iarnă și o pereche de botine care se potrivesc foarte bine atat cu blugi cât și la rochii casual . Aceste perechi de încălțăminte le poate purta mai multe zile din această săptămână.

Am ales și două seturi de șosete colorate care să îi țină de cald în sezonul rece cât și dresuri groase 40 Den pentru zilele petrecute la birou și 120 Den pentru zilele în care mergem pe teren și trebuie să ținem piept frigului.

Pentru ziua de Luni am ales o ținută casual de stradă. La meteo au anunțat ger așa că m-am asigurat să fie îmbrăcată destul de gros in această zi, încât să nu simtă frigul aspru din România. Am ales o geacă groasă de iarnă, o căciulă groasă, un pulover lung, cu dres gros de 120 den și ghetuțe îmblănite. Pentru a ne putea desfășura în voie activitatea pe teren am ales pentru ea un rucsac multifuncțional cu spațiu pentru laptop sau pentru tabletă, foarte practic și util.

Pentru că ziua de Marți ne va găsi tot pe teren va purta aceeași geacă , cu un pulover gros, o salopetă neagră , o căciulă trendy și botine groase îmblănite va fi ținută perfectă pentru ea. Rucsacul va fi și de această dată indispensabil.

A 3 a zi vom merge la birou. Am ales un palton roșu, o rochie groasă casual, un fular împletit roz și o pereche de ghete îmblănite. Pe umăr va purta o geantă casual foarte frumoasă și încăpătoare.

Pentru Joi am ales iar puloverul gros lung, cu fularul împletit, paltonul roșu su ghetuțele de culoare roz prăfuit. Nu va lipsi nici de această dată geanta de pe umăr.

Vineri este o zi în care adăugăm un strop de culoare ținutei. Am ales o rochie înflorată, o eșarfă colorată , botinele roz, paltonul roșu și geanta de umăr. Pentru o zi la birou în care trebuie să se simtă cât mai confortabil, ținuta trebuie să fie foarte lejeră, pentru că avem foarte mult de muncă.

Pentru week-end i-am pregătit o surpriză plăcută și vom face o mini-vacanță la munte. Am ales pentru ea un echipament pentru schi care îl va purta atât sâmbătă cât și duminica când vom fi plecați cu toții într-un team building în inima munților.

Va purta jacheta și pantaloni de snowboard, căciula, pulover și botine.

Dumnică va purta la întoarcerea spre casă jachetă de snowboard, o pereche de blugi, un pulover colorat și botinele gri.

Acest articol participa la Proba 28. 7 ținute de iarnă de pe ANSWEAR.ro din SuperBlog2019!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *