5 produse utile pentru mamici si pitici de la Notino

Atunci când apare în viata noastră un nou membru de familie vrem sa ne găsească pregătiți și ne dorim să îi oferim celui mic toată atenția de care are nevoie. Pentru îngrijirea lui încă din primele zile avem nevoie de anumite lucruri esențiale. Am făcut un top de 5 lucruri foarte utile pentru mămici și pentru pitici.Chiar dacă va vine greu sa credeți putem găsi toate aceste lucruri la Notino.

Pompa pentru sân manuală . O proaspătă mămică care alăptează exclusiv ,va avea nevoie mai mult ca sigur de o pompă de sân pentru a lăsa lăptic pentru bebeluș atunci când e nevoită să plece de acasă. Eu am avut această pompă și în bagajul de gravidă pe care l-am avut la spital. Vă spun sigur ca este foarte utilă și la începutul perioadei de alăptare pentru formarea mameloanelor și pentru a trece cu bine peste episoadele de „furia laptelui”.

 

Termometru pentru bebeluși. Atunci când aduci acasă un nou născut începi să îți faci fel și fel de griji iar un termometru bun este cu siguranță necesar. M-am bucurat că am găsit la Notino, un termometru care indică rapid temperatura și îl folosim cu încredere de fiecare dată când avem nevoie.

Aspirator nazal pentru bebeluși. Acest dispozitiv pentru năsucul bebelușului este de real folos mai ales în perioada în care bebe este răcit.  Bebelușii și copiii mici nu știu sa sufle năsucul și aspiratorul nazal ne ajută să le eliberăm năsucul de mucișori și ei să poată sa respire liniștiți.

Biberon cu tetină care imită foarte bine sânul.  Eu personal mi-am dorit foarte mult să alăptez și mi-a fost foarte teamă că bebelușul se va obișnui cu biberonul din spital și va refuza să o mai alăptez.  Din fericite nu s-a întâmplat acest lucru și pentru acasă am achiziționat acest biberon de la Chicco pentru  ca seamănă foarte bine ca formă cu sânul și fetiță mea l-a folosit ocazional cu lăptic de la mine, fără probleme. În momentul de față încă mai folosim un astfel de biberon pentru apă întrucât am început deja diversificarea.

 

 

Dacă tot am deschis subiectul despre diversificare trebuie să vă spun că o bavețică din silicon cu buzunar este extraordinară în această perioadă când bebe începe să mănânce și sa se joace cu mâncarea.  Este foarte ușor de folosit , ușor de curățat și la finalul mesei copilul și hăinuțele  rămân curate.

Eu am gasit toate aceste produse pentru fetița mea la Notino și mi-au fost și încă îmi sunt de real ajutor în viața de zi cu zi.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *