4 luni pline de iubire

Astazi 19 Decembrie 2015 micutul nostru Eduard Stefan a implinit 4 lunite. Au trecut 4 luni pline de iubire, de momente frumoase de care ne-am bucurat din plin impreuna. Suntem o familie fericita si implinita, eu, tati, Andrei si Stefi suntem familia perfecta pe care orice persoana si-o poate dori.

Imi amintesc cu drag si cu emotie in suflet momentul venirii pe lume a mezinului familiei Eduard Stefan, desi au trecut 4 luni pastrez amintirea vie de parca s-a intamplat astazi.

In urma cu 4 luni intr-o zi ploioasa de vara avea sa isi faca aparitia un nou membru al familiei noastre. In miez de noapte m-a trezit si m-a anuntat ca vrea sa vina pe lume si l-am anuntat pe tati care era la servici sa vina acasa si sa ne duca la spital. In acelasi timp Andrei baietelul cel mare care dormea cu mamaia  in camera alaturata a devenit agitat si nu a dormit toata noaptea de parca stia ca avea sa se nasca Stefi. Era 4 dimineata cand s-a declansat travaliul si dupa ce am ezitat timp de 2 ore sa plec la spital pentru ca nu era doctorul meu de garda am ajuns in cele din urma la destinatie si la ora 08.20 avea sa se nasca mica noastra minune si sa ne faca viata mai frumoasa.

Au trecut 4 luni frumoase scumpul meu baietel cu ochi albastri, esti un copil atat de frumos si cuminte, esti copilul care orice femeie si-l poate dori. La multi ani scumpete mica si frumoasa sa-ti dea Dumnezeu sanatate si intelepciunea necesara sa iei cele mai bune decizii in viata in timp ce eu mamica ta iti voi calauzi pasii si iti voi fi alaturi atata timp cat Dumnezeu imi va permite acest lucru. Te iubesc puiut mic si iti doresc sa ai parte numai de bine ,mult noroc iti doresc tie si o viata plina de iubire. Tu si Andrei sunteti universul meu, tot ce am mai bun pe acest Pamant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *