4 Idei pentru benzile de nunta pentru barbati

Creatorii de inele de casatorie isi indreapta din ce in ce mai mult atentia nu doar asupra benzilor dedicate femeilor, ci si celor pentru barbati. In continuare, va prezentam cele mai „trendy” versiuni de verighete din aur pentru domni.

Designer-ii de verighete considera ca este timpul sa spuneti adio benzilor din aur traditionale, optand in schimb pentru modele mai diversificate, mai moderne, dar si mai confortabile la purtare.

Verighete personalizate din aur sunt in mare voga!

Uitati de conceptul invechit al modelului care se potriveste tuturor! Jobul dumneavoastra, fie ca lucrati intr-un birou, munciti in domeniul constructiilor sau sunteti un pasionat al sporturilor, ar trebui sa fie un reper in alegerea benzii de nunta perfecte. Asadar, va recomandam sa optati doar pentru inele fabricate din aur, deoarece acestea sunt durabile si nu se deterioreaza precum cele modelate din alte metale. De asemenea, va sfatuim sa evitati finisajele mate, deoarece sunt mai predispuse zgarierii, dar si detaliile complicate de decor (se pot toci in urma unei lovituri puternice repetate). Pietrele rare se pot ciobi, acumula murdarie sau chiar desprinde de la locul lor, daca nu aveti suficienta grija.

Crearea unor design-uri mai ergonomice determina un confort sporit la purtarea zilnica. Cautati, asadar, modele de verighete pentru domni care au interior curbat, nu plat.

Inele de nunta din aur alb

Cuplurile moderne apreciaza frumusetea aurului alb, dorind ca perechea de verighete pe care urmeaza sa o poarte sa fie de o calitate desavarsita. Mesterii Atcom creeaza doar benzi de nunta din aur alb obtinut prin alierea aurului galben de 24k rafinat cu metale care nu provoaca alergii ale pielii. Astfel, modelele Atcom de benzi de nunta modelate din aur alb 14K  sunt fabricate din aur in amestec cu paladiu, ca alternativa la nichel si cadmiu, metale care nu mai sunt conforme cu directiva Parlamentului European, 94/27/EC din 24 martie 2005. Daca este sa ne luam dupa parerea stilistilor, cele mai in voga modele sunt cele care detin finisaje mate. Va sfatuim sa acordati atentie sporita ingrijirii verighetei dumneavoastra!

Verighetele pentru domni cu diamante erau in trecut neobisnuite, insa datorita aerului sofisticat pe care il transmit, foarte multi se orienteaza acum catre astfel de modele, de la vedete rock sau actori celebri, pana la oameni de rand. De altfel, acesta este cel mai in voga trend in materie de bijuterii destinate domnilor, intrucat se potrivesc cu alte accesorii, precum ceasurile de mana cu diamante, dar si cu verigheta doamnei.

Cele mai vandute modele de verighete barbati sunt discrete, avand piatra rara montata intr-o setare care sa confere protectie. Orice diamante sunt potrivite, nu doar cele alb-stralucitor, ci si cele negre, sampanie sau galbene.

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *