3 mituri despre uși de garaj secționale personalizate

Ai de ales ușa de garaj. Ce pretenții ai putea avea despre aceasta? Este o abordare clasică, recunoaștem, poate cu toții am pornit din acest punct. Doar că, la momentul oportun când a fost necesar să comanzi ușa de garaj, ți-ai dat seama probabil că sunt multe detalii de care trebuie să ții cont.

Ca și mine, sunt mulți cei care cred diversele mituri despre usi de garaj sectionale personalizate. Iată ce este și ce nu este adevărat despre acestea, cel puțin când vine vorba despre cele comandate de la Alexiana.

Mitul nr. 1 – ușile de garaj secționale sunt prea scumpe

Românii suferă de prea scump și mai ieftin, concepte și fenomene care îi fac curioși mereu să compare prețurile serviciilor și produselor. Iată că nu facem excepție de asta nici când vine vorba de ușile de garaj. Pentru cei care nu au descoperit încă ofertele de la Alexiana.ro ei bine dincolo de costul final, ar fi bine de menționat că trebuie să analizăm ce include sau nu.

De la Alexiana unele servicii sunt gratuite – anume soluțiile tehnice, măsurătorile și transportul. În costul final al ofertei sunt incluse toate cele necesare – serviciile de proiectare, ușa în sine, montajul.

Mitul nr. 2 – ușile de garaj secționale se vor decolora în scurt timp

Arată bine, dar cum stă treaba cu aspectul păstrat pe termen lung? În cazul ușilor de garaj secționale de la Alexiana vorbim despre garanții. Cea standard este de doi ani și ai prima revizie gratuită. Din doi în doi ani poți prelungi garanția până la 11 ani total. Aspectul rămâne ca nou, aici diferența fiind făcută din punct de vedere al calității. Dacă ai nevoie și de alte păreri, poți consulta recenzii ale celor care au colaborat cu acest furnizor. Realitatea aceasta bate orice scenariu pe care ți-l faci, poate sceptic fiind la început cu privire la colaborarea cu acest furnizor.

Mitul nr. 3 – ușile de garaj secționale nu sunt rezistente

Atunci când investim într-o ușă de garaj, de altfel și în alte tipuri de bunuri, ne dorim să fie ceva trainic, astfel încât peste puțin timp să nu fim nevoiți să o înlocuim. Românii au conceptul acesta bine înrădăcinat – poate nu degeaba avem celebra expresie casă de piatră. Ei bine, ușa de garaj nu va fi de piatră pentru a fi rezistentă, dar poate fi din oțel galvanizat, panou elvețian umplut cu spumă poliuretanică. Deci nu este o casetă metalică goală. Astfel, va avea rol și în izolarea fonică și termică a garajului.

Despre rezistența acestor uși de garaj putem vorbim și în termeni de garanție. Garanțiile extinse pe care furnizorul le acordă sunt o dovadă în plus că au rezistență din toate punctele de vedere. Să nu uit să menționez că au sistem automat integrat, închiderea și deschiderea sunt simplu de realizat – cu telecomanda din dotare sau prin aplicația de pe telefon, astfel încât să poți “comanda” deschiderea/închiderea ușii de garaj și dacă nu ești în fața acesteia.

Recomand Alexiana. Vezi și tu un cost estimativ în pagina oficială.

Contact:

www.alexiana.ro

office@alexiana.ro

0230560560

0755111222

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *