Trucuri vestimentare pentru femei plinuțe

“Fie că ești mai plinuță sau mai suplă, hainele pe care le porți trebuie să îți pună în valoare silueta și farmecul pentru că…ești femeie!”, spun cei de la lifeinfo.ro

Există câteva trucuri pentru femeile plinuțe care le fac să pară în mod vizual mai subțiri, făcându-le să se simtă mai bine și mai sigure pe ele. Mai întâi de toate, trebuie să stabilești ce tip de siluetă ai și ce haine trebuie să achițizionezi ca să arăți bine.

Trebuie să îți ascunzi locurile mai plinuțe

Încearcă să îmbraci haine care să-ți ascundă, de exemplu, brațele sau burtica. De obicei, pentru acest truc vin în ajutor hainele largi, cu mâneci lungi. Optează pentru culori întunecate în vogă!

Evită pantalonii sau fustele cu imprimeuri

Pentru a ascunde formele pline, optează pentru pantaloni și fuste de culoare închisă, unitone, fără imprimeuri. Îi poți ajusta, în schimb, cu o bluză mai deschisă la culoare care să aibă și imprimeuri. Noi te sfătuim să te bazezi mai mult pe fustele drepte combinate cu bluză și sacou.

Evită hainele în dungi orizontale

Dungile orizontale crează ochiului iluzia în a vedea totul mai mare decât este deja. Cu cât mai subțiri și apropiate sunt dungile, cu atât mai pronunțat este efectul. Dacă îți plac foarte mult articolele cu dungi, optează pentru dungi verticale și limitează-te la o singură piesă în asortare. Iar dacă ai un bust plinuț, evită dungile în general!

Nu purta haine strâmte

Hainele strâmte scot în vizibilitate problemele formelor mari. În plus, te pot incomoda. Încearcă să eviți hainele strâmte și găsește un echilibru între piesele și accesoriile pe care le asortezi. Optează pentru genți mari și decolteuri adânci care a-ți lungi imaginea.

Atenție la machiaj și coafură!

Dacă ai o față plinuță, fă-ți un machiaj care să ascundă obrajii, bărbia și să-ți scoată în evidență ochii și buzele. Este important să dai atenție acestui aspect, întrucât un machiaj și o coafură impecabile le vor atrage tuturor atenția asupra feminității tale și nu asupra detaliilor inestetice ce țin de câteva kilograme în plus.

Fii frumoasă!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *