Videochat la Black Studio

Videochat-ul un subiect controversat de atat de multa lume in ultima vreme cat si o buna sursa de venit pentru persoanele care isi doresc sa imbratiseze meseria de model de videochat.

Ce abilitati si calitati trebuie sa ai in videochat?

Ca in orice alt domeniu pentru a te putea angaja intr-un studio de videochat trebuie sa ai si anumite abilitati si calitati. Nu trebuie sa fii fotomodel dar in aceasta meserie se pune accentul pe felul in care arati si pe felul in care stii sa iti scoti in evidenta calitatile fizice si abilitatile de comunicare. Se cer si studii medii de limba engleza ,seriozitate, abilitati de operare calculator si incredere in sine.

Majoritatea modelelor de videochat opteaza pentru aceasta meserie datorita veniturile care sunt mult mai mari fata de un alt job cum ar fi in domeniul de productie.

Nu se cere experienta in domeniu insa modele cu experienta stiu deja ce trebuie sa faca sa ca castige din ce in ce mai mult. Consider ca fiecare persoana e libera sa aleaga ce doreste sa faca in viata si ca daca opteaza pentru un job in acest domeniu trebuie sa aleaga cu atentie studio-ul in cadrul caruia o sa isi desfasoare activitatea.

Poate fi  Black Studio angajatorul perfect?

Black Studio este un studio de videochat situat in centrul capitalei, mai exact in zona Piata Victoriei si dispune de un sediu modern si bine dotat.

Activitatea de videochat care se desfasora la Black Studio se face legal in baza unor contracte de munca, astfel modelele platesc impozit si contributii la stat si in acelasi timp pot beneficia de servicii sanitare gratuite ,de somaj si de pensie atunci cand va sosi momentul.

Black Studio ofera modelelor de videochat bonus la angajare de 500$, un salariu minim fix garantat cat si comision intre 50 si 70 %.

Programul este unul flexibil ,modelul isi poate alege cand poate si doreste sa lucreze iar datele personale sunt protejate si conifidentiale.

Un lucru foarte important de retinut este ca acest studio de videochat lucreaza numai cu site-uri din afara, accesul romaniilor fiind restrictionat astfel modelele se simt in siguranta , nu isi vor mai face griji ca identitatea lor ar putea fi divulgata.

Modelele primesc training profesional oferit de foste modele. In cadrul acestora vor invata despre outfit-urile potrivite, isi vor imbunatati cunostintele de limba engleza,vor intelegere mai bine site-urilor cu care colaboreaza , vor primi sfaturi utile cu privire la modul de abordare al membrilor siturilor cat si diverse trucuri care au menirea a maximiza castigurile din videochat.

In concluzie pentru cei care doresc sa lucreze in videochat Black Studio poate fi o varianta buna de studio unde sa-si desfasoare activitatea!

 

 

Adresa ta de email nu va fi publicată.