Unde se mai angajeaza fetele in zilele de azi?

Poate va intrebati de multe ori ce viitor isi mai ale fetele in ziua de azi. Proaspat iesite de pe bancile scolii multe fete dornice de munca si de castig incep sa isi caute norocul si fericirea in diverse domenii de activitate. Multe dintre acestea insa se lovesc adesea de refuzuri categorice din partea angajatorilor pe motiv ca nu au aexperienta. Pai daca nimeni nu le da o sansa sa isi dovedeasca abiilitatile de unde oare sa dobandeasca experienta?

Multi vor oameni buni gata pregatiti daca se poate sa ii plateasca si cu minimul pe economie atunci si mai bine. De aici incep de cele mai multe ori iluziile si totodata deceptiile unei fete aflate la inceput de cariera. Si atunci incotro sa isi indrepte pasii daca toti cer experienta sau ofera salarii mizere la limita subzistentei?

Ei bine nu in toate domeniile se intampla acest lucru. Mai exista si domenii care platesc bine si se angajeaza sa scolarizeze oamenii aflati la inceput de drum si sa le ofere acestora o sansa in cariera. Da, exista numai ca sunt foarte putine domenii care ofera aceasta oportunitate iar unele domenii nu sunt pe placul tinerelor din ziua de astazi.

Si cu toate astea unde se angajaeaza fetele in ziua de astazi?

Am tot auzit in ultima vreme ca tinerele care au aspect fizic placut care stiu limba engleza si se pricep sa converseze cu diverse persoane pe diferite teme opteaza tot mai des pentru un job in videochat. Ca aleg varianta adult sau non adult se pare ca asta depinde de optiunea fiecareia si de sumele de bani pe care le incaseaza. Am auzit ca un model de videochat care lucreaza intr-un studio videochat Bucurestipoate sa castige intre 200 si 3000$ daca este incepatoare in acest domeniu , intre 1500$ si 4000 $ daca a ajuns la un nivel mediu ,in timp ce un model de videochat profesionist ajunge sa castige sume cuprinse intre 4000 si 20000$. Atunci cum sa ne mai intrebam de ce opteaza tinerele din ziua de astazi pentru un job in videochat?

Multe din ele sunt studente care pe langa faptul ca acest job le ofera venituri la care nici nu au visat candva, nu li se solicita experienta si au parte si de un progrma lejer care le permite sa isi continue studiile in paralel cu munca.

Intr-adevar nu oricine poate sa lucreze intr-un studio de videochat. Pe langa calitatile primite de la Mama Natura iti trebuie si putin curaj, talent , indemanare, bune abilitati de comunicare. Nu oricine stie sa isi etaleze frumusetea si sa nu se piarda in fata camerelor de luat vederi. Pentru cele care vor si pot sa faca acest lucru au mare noroc ca inca se fac angajari in acest domeniu si cu siguranta daca vor isi vor gasi un job bine platit intr-un studio videochat bucuresti intr-un timp cat mai scurt. Mult succes!

 

Facebook Comments Box
Willa

In general, femeile din ziua de azi cauta sa fie cat mai independente si realizate din punct de vedere al carierei, iar videochatul este un domeniu care ajuta foarte mult din acest punct de vedere.

Adresa ta de email nu va fi publicată.