Un zambet ca la Hollywood numai cu Cris Smile!

Zambeste, maine poate fi mai rau! este unul dintre motto-urile mele preferate dar acest motto nu se aplica atunci cand ai grija de tine si de zambetul tau.

Si ca sa poti face asta trebuie sa te asiguri ca ai la indemana un cabinet stomatologic specializat , mereu alaturi de tine si de sanatatea ta.

Clinica care iti ofera un zambet ca la Hollywood!

Stiu ca vizita la stomatolog, de cele mai multe ori are loc atunci cand durerea isi face loc si dintele este deja afectat intr-o mare masura.

Si asta se intampla din cauza fricii si din cauza lipsei banilor, dar cu cat intarziem mai mult vizita la doctor cu atat dantura noastra va avea mai mult de suferit si cresc costurile si durata tratamentelor.

Si daca deja e tardiv si dintii nostii naturali nu mai pot fi salvati? Ce putem face atunci? Atunci putem apela cu incredere la un implant  dentar.

Cris Smile vine in sprijinul nostru cu aparatura de ultima generatie, cu o echipa specializata si cu tratamente si materiale de cea mai buna calitate pentru o dantura frumoasa si sanatoasa.

In plus in aceasta perioada Cris Smile are si oferte de nerefuzat pentru fiecare problema in parte si pentru fiecare buzunar. Va las si pe voi sa le descoperiti aici.

Si pentru ca cu totii ne dorim sa avem un zambet ca de Hollywood va recomand sa apelati cu incredere la serviciile oferite de Cris Smile .

Echipa de specialisti va va explica detailat ceea ce inseamna cu adevarat un implant dentar, va va inmana un plan de tratament, veti sti de la inceput cat va costa si cat dureaza astfel incat nu veti intampina probleme de niciun fel.

Cris Smile profesionalism la scara inalta si la cele mai bune preturi!

Implantul dentar ADIN este unul din cele mai utilizate tipuri de implanturi dentare.

Puteti contacta clinica Cris Smile la adresa  din Str. Malcoci, nr.2, Bl 36, Scara B, parter, int. 59C, sector 5, Bucuresti  sau la  Telefon/fax:  021.423.00.72/0723.918.404

Si nu uitati sa zambiti mai ales acum cand vine Valentine’s Day, nu ezitati sa-i oferiti partenerului/ partenerei un zambet din toata inima ca sa vada cat de mult il/o iubiti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *