Un vis devenit realitate

Cu putin timp in urma, am avut o misiune foarte grea, aceea de a ma ocupa de organizarea celui mai important eveniment din viata mea nunta noastra. Fiind o fire perfectionista si pretentioasa am stat si am analizat fiecare lucru in parte si am cautat cele mai bune solutii pentru a avea parte de o nunta ca in povesti.

Am cautat cel mai frumos local dupa care l-am rezervat ,am cautat cei mai buni lautari si pana la urma i-am gasit si multe alte activitati care trebuiesc facute pentru organizarea unui asemenea eveniment.

Am vrut sa fie o nunta diferita fata de vechile tipare si de aceea am optat pentru invitatii, carduri de masa , marturii handmade.

Ideea in sine i-a placut foarte mult si sotului meu,numai ca ne-am dat seama ca ceea ce ne dorim noi necesita multa munca si pentru a putea pune in practica ideile noastre avem nevoie de o imprimanta multifunctionala performanta , hartie speciala pentru ea cat si cartuse speciale.

Ne-am facut rapid un calcul si am realizat ca aceasta activitate ne costa foarte multi bani si nu ne putem permite acest lux asa ca voiam sa renuntam la idee si sa ne indreptam catre un laborator foto sa ne faca niste invitatii clasice si plictisitoare cum au avut si alte persoane.

Incapatanata din fire am intrat pe internet sa ma conving si eu personal de preturile la imprimante si dupa prima cautare am gasit serviciul de inchiriere multifunctionale. Mi s-a parut interesanta ideea si am intrat imediat pe site sa vad costurile si conditiile care trebuiesc indeplinite pentru a putea inchiria un aparat performant de care aveam atat de multa nevoie.

Si pentru ca am  gasit conditii si costuri avanatajoase am ales imediat imprimanta mutifunctionala  mult visata si am realizat cele mai frumoase si speciale invitatii de nunta incat ne-am gandit sa ne deschidem propria noastra afacere, sa facem invitatii frumoase si speciale pentru toata lumea si sa ne rotunjim veniturile.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *