Un studio videochat Bucuresti

Se vorbeste foarte mult despre videochat in ultima perioada. In ziare, la tv, la radio sau si pe strada isi dau toti cu parerea despre activitatea ce se petrece in cadrul unui studio videochat

Ce se intampla cu adevarat acolo? Ei bine despre acest aspect nu stiu sa va spun eu foarte multe pentru ca nu am intrat niciodata in niciun astfel de loc si chiar nu stiu cum isi desfasoara activitatea modelele de videochat.

Ce stiu insa este ca in acest domeniu de activitate se promit bani foarte multi si alte beneficii pentru cele care isi doresc sa se angajeze in acest domeniu prea mult controversat in ultima perioada.

Conditiile de recrutare in acest domeniu sunt foarte simple. Se accepta tinere cu varsta de minim 18 ani, cu un aspect fizic placut si cu  abilitati foarte bune de comunicare.

Se pune foarte mare accent pe abilitatile de comunicare ale candidatelor pentru postul de model de videochat doarece in fond si la urma urmei videochatul nu este altceva decat comunicare online iar conversatiile modelelor de videochat se tin in fata unui calculator dotat cu o camera web.

Cine opteaza pentru un job in videochat?

In marea majoritate a cazurilor studentele sunt cele care opteaza pentru un job in acest domeniu. De ce?

In primul rand datorita banilor fiind atrase de salariul mult mai mare decat in alte domeniu, de bonusurile si beneficiile suplimentare propuse, de programul flexibil care le permite sa se duca si la cursuri.

Un alt motiv deosebit de important este faptul ca nu se cere experienta in acest domeniu, Scolarizarea se face intr-un mod gratuit la locul de munca cu trainneri spacializati.

Adevarul este ca suna destul de tentant si promitator acest job, bani multi, program scurt si flexibil. Cine nu si-ar putea dori asa ceva?

Din punctul meu de vedere insa consider ca ai nevoie in primul rand de curaj ca sa nu te lasi prada prejudecatilor si sa ai si talent innascut . Nu oricine poate lucra in videochat, asta este clar insa cele care stiu sa isi etaleze frumusetea fizica in fata camerelor web si in fata aparatelor foto poate castiga bani frumosi din videochat.

In caz ca esti in cautarea unui astfel de jobb iti pot vinde un pont Live Studio face angajari in acest domeniu. Poti incerca sa iti depui candidatura la acest studio videochat din Bucuresti si sa incepi sa castigi bani pe care ii poti folosi pentru ce vrei tu.

LiveStudio

LiveStudio sunt profesionisti in videochat, ofera un salariu atractiv, contract de munca legal, protejeaza intimitatea modelelor care lucreaza in cadrul studioului. Vrei sa lucrezi cu cei mai buni in acest domeniu? Atunci poti alege Livestudio. Intra in legatura cu ei, programeaza-ti un interviu si vei afla tot ce te intereseaza de la profesionisti in domeniu. Mult succes!

 

Facebook Comments Box
Videochat

Sunt model de videochat de 2 ani de zile si sunt multe lucruri pe care opinia publica nu are cum sa le inteleaga. Cu siguranta, aceasta meserie este aleasa mai mult de nevoie decat de placere si trebuie sa ai un psihic tare. Nu trebuie sa te confunzi cu rolul pe care il joci in fata camerei video, este doar un rol… Cine constientizeaza asta, poate sa aiba o cariera de succes in acest domeniu.

Adresa ta de email nu va fi publicată.