Infrastructura tehnologică este una dintre bazele evoluţiei societăţii. Aceasta este și viziunea brandului Teamnet, care își propune să contribuie cu hotărâre şi curaj la dezvoltarea indivizilor şi a societăţii, poziţionând tehnologia ca sistem nervos al organizaţiilor publice şi private. Printre proiectele de anvergură propuse ca soluții se numără și ancpi eterra, proiectul eterra.
eTerra – Sistemul naţional de evidenţă a proprietăţilor
În cadrul acestui proiect, se administrează informaţia privind proprietăţile din România şi proprietarii acestora, optimizând astfel timpul de răspuns al instituţiilor şi facilitând activitatea notarilor. De asemenea, alocă resursele disponibile în funcţie de solicitările primite şi oferă transparenţă în cadrul serviciilor de facturare cereri înregistrate.
„Dacă la început, am deschis un birou nou prin forțe proprii, după ce am reușit să atragem investitori, am avut acces la know how și consultanța de care noi nu dispuneam în acel moment, dar de care aveam nevoie pentru a ne putea dezvolta compania în alte țări. Aceasta este o lecție foarte importantă pentru tinerii antreprenori. Iar dacă vom avea pe viitor și susținerea birourilor consulare, acesta va fi un plus foarte mare.”, a declarat Bogdan Padiu, CEO-ul Teamnet Group, în cadrul Forumului de Exporturi organizat de Intact Media Group.
În anul 2001, patru studenți pasionați de informatică, au pus bazele grupului Teamnet. Povestea este despre spiritul de echipă, talent, management de top, evoluţie şi determinare. În anul 2003 au primit un premiu de excelenţă la Binary (Târgul Naţional de Software), precum și o nominalizare pentru Utilities Monitor printre cele mai bune 10 soluţii software ale anului.
În anul 2010 au început să se extindă la nivel regional, mizând pe expertiza în software şi consultanţă. În prezent, sistemele informatice create de Teamnet contribuie la creşterea competitivităţii organizaţiilor publice şi private din Europa Centrală și de Est (CEE), Orientul Mijlociu şi Africa de Nord (MENA).
Bogdan Padiu, CEO-ul Teamnet Group afirma: „Principala direcție de dezvoltare internaţională a Grupului Teamnet este replicarea proiectelor pe care compania le-a livrat în anumite țări, precum și dezvoltarea portofoliului de produse cat mai competitive”.
Grupul Teamnet s-a implicat în proiecte europene de cercetare şi dezvoltare, ca parte a unor consorţii internaţionale, alături de companii europene prestigioase. Soluţiile dezvoltate de specialiştii de aici vizează îmbunătăţirea vieţii oamenilor şi creşterea competitivităţii mediului de afaceri internaţional.
Aici s-a investit în cercetarea şi dezvoltarea soluţiilor bazate pe tehnologii de ultimă generaţie. Pentru că inovaţia este principalul factor care conduce la evoluţia societăţii!