Un altfel de cadou

Astazi m-am intalnit cu prietena mea cea mai buna pe care nu o mai vazusem de ani buni. M-a sunat si a insistat sa ne vedem pentru ca voia sa o ajut sa ia o decizie importanta. La inceput m-a speriat si nu am vrut sa aman intalnirea asa ca am acceptat. Ne-am intalnit ca de obicei la cafeneaua de pe colt unde am strans de-a lungul anilor foarte multe amintiri placute, marea majoritatea din perioada liceului cand am fost foarte fericiti. Anii au trecut insa si problemele au aparut, am constatat ca nu mai suntem aceleasi fete tinere aflate la prima iubire, de acum eram femei maritate, cu griji, cu joburi si multe alte preocupari care in ultimul timp ne-au impiedicat sa ne vedem mai des.

Ma uitam la ea. la prietena mea care ma chemase in ajutor si voiam sa stiu ce o apasa cat mai repede asa ca m-am grabit sa o intreb. Imi zice ca sotul ei eset distant, stresat de la locul de munca, ca nu vrea sa vorbeasca cu ea despre problemele ce il apasa si ca s-a gandit sa apeleze la serviciile unui salon de masaj erotic Bucuresti.

La inceput am fost foarte surprinsa de ideea ei. Era clar o idee de cadou mai putin intalnit iar faptul ca venea de la ea, de la prietena mea care era o fata foarte posesiva si geloasa m-a uimit si mai tare.

Am intrebat-o de unde i-a venit ideea asta asa si de ce considera ea ca un masaj erotic este solutia la problemele pe care le are sotul ei.

Mi-a spus ca sotul ei este foarte incordat iar un masaj poate fi ceea ce are el nevoie. In plus a citit ea ca masajul erotic  poate sa readuca focul pasiunii in viata unui cuplu  si te poate elibera de inhibitii, ceea ce inseamna un beneficiu pentru viata de cuplu.

Am stat putin si m-am gandit la ideea prietenei mele si sinm-a pus putin pe ganduri. Nu am stiut intial ce sa ii spun, ce sa o sfatuiesc, insa punand in balanta problemele pe care le ea cu posibilele beneficii pe care le poate avea o sedinta la un asemenea salon am ajuns amandoua la concluzia ca nu are nimic de pierdut. Eu personal nu am apelat niciodata la un astfel de cadou insa sunt foarte curioasa sa vorbesc cu prietena mea dupa ce sotul ei se duce la salon sa o intreb mai multe curiozitati pe care le am despre tratamentul primit in cadrul unui astfel de salon.

Sper din tot sufletul ca acest cadou sa ii salveze prietenei mele casnicia si sa fie fericita si apreciata de sotul ei asa cum ea merita.

Facebook Comments Box

Adresa ta de email nu va fi publicată.