Secretul frumuseții româncelor

Astăzi am avut parte de cel mai lung şi emoţionant interviu din viaţa mea. Fiica mea, o domnişoară de 6 ani a dorit poarte cu mami o discuţie foarte importantă despre frumuseţe şi m-a rugat îi răspund cu toată sinceritatea la câteva întrebări. Cum fi putut o refuz? Aşa am acceptat provocarea fără stau prea mult pe gânduri.

-Mami, spune-mi te rog de ce eşti tu cea mai frumoasă mamă din întreagă lume? De ce ai faţa atât de luminoasă, mâinile atât de catifelate, părul atât de mătăsos şi de strălucitorCare este secretul frumuseţii tale?

Mai întâi de toate scumpa mea fetiţă vreau îţi arăt ceva, ca  înţelegi mai bine ceea ce îţi voi povesti mai departe.

Vreau îţi arăt o cutiuţă minune ce conţine o cremă de faţă cu ulei organic din Flori de Mac, o cremă minunată pe care mama ta o foloseşte în fiecare zi cu încredere. Aceasta nu conţine parabeni, coloranţi sau conservanţi fiind un produs hipoalergic.

Datorită acestei creme de zi antirid  revitalizantă SPF 10 Gerovital Plant tenul meu arată perfect, este protejat şi îngrijit fără urme de îmbătrânire prematură. Pot spune că uleiul din flori de mac este secretul frumuseţii româncelor, datorită acestui ingredient secret produsele de la Farmec au ajuns să fie preferate de milioane de femei care duc mai departe cu mândrie frumuseţea pe cele mai înalte culmi. Nu degeaba româncele sunt socotite a fi cele mai frumoase femei din lume.

Tot pentru faţă mai folosesc un mic secret, o cremă tot cu ulei de mac pentru fermitate contur ochi şi buze.

Datorită acestei creme reuşesc par mereu odihnită şi am buzele catifelate şi moi.

Şi foarte important pentru frumuseţea tenului meu, un alt secret este respect cu stricteţe ritualul meu zilnic de îngrijire, demachiere, tonifiere şi hidratare. Folosesc tot din aceeaşi gamă lapte demachiant hidratant şi loţiune tonică antioxidantă.

Pentru păr folosesc şampon şi balsam hidratant Gerovital Plant care îmi lasă părul extrem de mătăsos şi strălucitor şi miroase atât de frumos mult timp după spălare.

Gama Gerovital Plant a apărut în anul 1985 în anul în care m-am născut şi eu, şi încă de pe atunci a reuşit se impună pe piaţa românească cu produse excepţionale care au făcut atât de multe românce fericite!

Aşa draga mea fetiţă cu siguranţă produsele de la Farmec sunt secretul frumuseţii româncelor, le-am folosit eu, le-a folosit bunica ta, străbunica ta şi cu siguranţă le vei folosi şi tu şi încă multe alte generaţii de acum înainte!

Am scris acest articol pentru proba 4 din Spring SuperBlog 2016!

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *