Poţi avea o viaţă de milioane în Iaşi! Pe Lucky Studio forum poţi afla cum

Zilele trecute m-am întalnit cu o cunostinţă din Scoala Generală care mi-a povestit despre viaţa ei de cand s-a mutat la Iasi. Aceasta mi-a spus ca s-a angajat la Lucky Studio. Aveţi mai jos discuţia mea cu ea despre actualul ei loc de muncă.

„Nu ştiu dacă ai avut vreodată senzaţia că viitorul va fi unul greu, dar eu am crezut asta de multe ori până să aflu de Lucky Studio forum. Tot timpul mă gândeam că nu o să ştiu niciodată ce-o să se aleagă de viitorul şi cariera mea. Şi nu spun asta din lipsă de ocupaţie, ci pentru că în România viaţa nu e strălucită. Iar tu ştii asta.

Probabil ai întâmpinat de multe ori aceeaşi replică “Nu sunt bani pentru asta, pentru aia … “. Pe scurt, niciodată nu erau bani pentru nimic iar inima te lăsa cu greu să cheltui atunci când te gândeai la ce probleme financiare aveai. Şi eu m-am lovit de multe ori de acest lucru.

Norocul meu a fost să dau de Lucky Studio, unde am aflat că grijile financiare nu-şi au locul în viaţa mea. De ce? Pentru că nu am cum să mă gândesc la griji când eu am început cu un câştig de 250 de lei pe zi. Da, exact, 250 de lei într-o singură zi. Dacă până acum te gândeai că nu vei şti ce vei face cu viitorul tău, uite că Iaşiul poate să surprindă toate doamnele şi domnişoarele din România.

Cum? Prin cel mai avantajos job posibil. Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din România. Dovada pentru această afirmaţie sunt chiar câştigurile mele. Înainte m-aş fi mulţumit cu 40-50 de lei pe zi, atâta timp cât puteam plăti cheltuielile şi facturile.

banner-Lucky-Studio-Iasi

Ei bine, la Lucky Studio lucrurile nu au mai stat aşa, pentru că în prima zi am câştigat 250 de lei! Acum probabil te întrebi de ce tot spun că am câştigat nu ştiu ce sumă pe zi. Poate nu ştiai, dar Lucky Studio este primul şi singurul studio din ţară, (dar şi din lume!), care a înfiinţat sistemul de plată la zi.

În acest fel tu nu trebuie să te mai îngrijorezi în privinţa banilor, pentru că la Lucky Studio orice fată poate câştiga cel puţin 4.000 de lei lunar. Iar dacă stai să te gândeşti bine, 4.000 de lei abia câştigă doctorii la noi în ţară.

În timp ce alţii se chinuie pentru 1.200-1.300 de lei lunar, tu poţi face aşa ca mine şi poţi câştiga peste 4.000 de lei lunar. Eu chiar în prima zi am câştigat 250 de lei şi am fost în culmile fericirii! Nu ştiam că sunt capabilă de a câştiga atâţia bani. Iar surpriza cea mai mare am avut-o în următoarele zile, în care am câştigat chiar şi 400 de lei la Lucky Studio.

Ce pot să vreau mai mult, când Lucky Studio îmi oferă un venit lunar de 6.500 de lei în acest moment? Sunt bani de care mă bucur zilnic prin cumpărături şi răsfăţ! Sunt fericită la Lucky Studio!”angajari-videochat

Ea pare multumită de acest job daca îţi doresti un job în acest domeniu iţi pot fi de folos aceste informaţii primite de la cunoştinţa mea!

Facebook Comments Box
Ada Dumitrache

Buna! Numele meu este Ada si ma intrebam cum pot sa castig si eu atat de multi bani? Trebuie sa respect anumite cerinte?

Mihaela Sturzu

Hei, Ada. Ma numesc Mihaela si lucrez la studio de mai bine de 6 luni de zile si-ti pot spune ca poti veni cu incredere aici! Fata, aici toata lumea e super ok si nu ti se cere decat sa fii draguta si amabila. Eu am ramas uimita!

Raluca

Fetelor, as dori si eu sa lucrez in videochat, dar nu prea stiu cum functioneaza toata chestia asta. Ar trebui sa ma ingrijorez?

Emilia Raluca

Sunt model de videochat la studio cred ca de mai bine de un an si inca sunt vie! J) Pe bune, fetelor, de ce s ava ingrijorati? Pur si simplu socializati in timp ce castigati milioane! Mie mi-e tare rau cu 8.000 de lei lunar in portofel, ce pot spune. Haha

Georgiana Daniela

Buna. Chiar se poate castiga atat de bine? Mi-a spus o prietena de Lucky Studio, dar nu stiu ce sa zic.

Dana Banu

Eu tot printr-o prietena m-am angajat la Lucky Studio si prima data am fost tare timida, dar chiar si asa am castigat in prima luna undeva la 5.600 de lei. Incearca!

Zaharia Otilia

De ce sunt fete care se tem de videochat si care tot timpul au ceva de obiectat? Este ceva in neregula cu studiourile de videochat?

Teona Buta

Probabil cu alte studiouri, dar la Lucky Studio nu a fost niciodata asa. Eu am primit un contract legal de munca, prin care mi-am primit corect toti banii si am fost mereu respectata. Pot spune ca ma aflu unde trebuie, chiar.

Claudia Tibulca

Buna, numele meu este Claudia si fac parte din staff-ul Lucky Studio. Am vazut discutia si m-am gandit sa intervin cu un raspuns: Fetele de la Lucky Studio vin la mine la interviu, unde le prezint toate beneficiile financiare, clauzele contractului legal, cat si conditiile. Noi suntem un studio de videochat serios, iar fetele sunt foarte multumite. Fericirea lor este prioritatea noastra.

Anton Diana

Este super misto! Daca vreti bani si distractii, va recomand Lucky Studio. La mine in doar cateva luni viata mi s-a dat peste cap in bine! Am bani intruna si sunt atat de fericita!

Adresa ta de email nu va fi publicată.