O meserie controversata

Aproape in fiecare zi tot auzim pe la televizor sau citim in ziare ca tinerele din ziua de astazi opteaza tot mai mult sa lucreze in anumite domenii care mai de care mai controversate. Acestea isi doresc venituri mari, munca cat mai putina si viseaza sa obtina o casa si o masina luxoasa proprie intr-un timp cat mai scurt. Multe dintre acestea imediat dupa terminarea studiilor (sau mai rau unele chiar renunta la studii ) opteaza sa plece peste hotare in cautarea „succesului personal”fara sa mai tina cont de parerile persoanelor din jur sau sa se gandeasca la consecinte. Unele reusesc sa castige bani mai multi decat ar reusi sa o faca in tara insa unele ajung sa se aleaga cu visele spulberate si cu bani si timp cheltuiti in zadar. Asa este in viata unii castiga altii pierd, unii prefera sa munceasca fizic, altii intelectual iar unele persoane isi folosesc trupul si frumusetea pentru a castiga bani.

Despre meseria de videochat vreau sa va vorbesc astazi. Am tot vazut in media ca se fac angajari masiv in acest domeniu. Chiar de curand am vazut pe internet ca Charm Studio face angajari. Eu personal nu as putea sa practic aceasta meserie si nu din cauza ca asectul fizic nu ma ajuta sau ca nu am suficiente calitati pentru a ma incadra pe acest job ci pur si simplu pentru ca am ales pentru mine o cu totul alta meserie care imi place si pe care cel putin deocamdata nu am de gand sa o schimb. Din punctul meu de vedere orice persoana este libera sa isi aleaga calea in viata, jobul mult visat iar daca videochatul pare a fi ceea ce isi doresc atunci isi pot incerca norocul la Charm Studio. Din pura curiozitate am intrat pe site-ul acestui studio de videochat ca sa aflu ce conditii trebuie sa intruneasca un candidat pentru a se putea angaja in cadrul acestui studio de videochat si care sunt veniturile promise pentru acest job, caci da si videochatul este un job ca oricare altul.

Cine se poate angaja ca model de videochat la Charm Studio?

chat

Ca prima conditie ca o persoana sa poata practica aceasta meserie este varsta. O fata se poate angaja la Charm Studio numai daca este majora. Abia dupa ce face varsta de 18 ani isi poate depune candidatura ca model de videochat ;a Charm Studio. Un alt aspect foarte important este aspectul fizic. Este necesar ca un model de videochat sa arate bine si sa stie sa isi etaleze frumusetea in fata camerelor de luat vederi. Aceasta trebuie sa aibe bune abilitati de comunicare, sa stie sa vorbeasca cel putin la nivel mediu limba engleza, sa fie serioasa ,sa fie sociabila, sa lucreze in echipa. Toate aceste cerinte pot parea destul de complexe si pot speria pentru inceput un ïnvatacel”aflat la inceput de drum insa cele care practica deja aceasta meserie spun ca nu este deloc greu iar veniturile cu siguranta sunt cele care conving de cele mai multe ori o persoana sa lucreze in acest domeniu atat de controversat atat in trecut cat si in prezent.

 

Facebook Comments Box
Ranya

Cred ca controversele pornesc tocmai din cauza faptului ca nu putem depasi un anumit prag al intelegerii si din pacate inca exista persoane care se afla in aceasta situatie.

Adresa ta de email nu va fi publicată.