La cine apelam pentru montarea unui interfon?

Saptamana trecuta a avut loc o sedinta generala la asociatia de locatari de care apartin, unde s-a discutat despre montare interfon pe scarile de bloc.

Sincera sa fiu am fost foarte incantata de aceasta propunere pentru ca pe mine un interfon ma avantajeaza foarte mult deoarece locuiesc la etajul 3 si imi este foarte greu sa urc 3 etaje caruciorul, tricicleta, bicicleta ,pe timpul iernii chiar si sania pentru cei doi prichindei ai mei. Recunosc ca uneori am lasat in casa scarii o parte din ele insa am stat cu frica in san ca pana dimineata as putea sa raman  fara ele.

Spre surprinderea mea la sedinta toti locatarii au fost de acord imediat cu montarea unui interfon. Acestia au inteles repede ca in ziua de azi aceste interfoane sunt o mare necesitate, ne ajuta sa avem o viata mai buna, mai sigura pentru ca ne protejeaza impotriva hotilor si impiedica persoanele straine sa patrunda in interiorul scarii. Se pun interfoane cluj, interfoane in toata tara, noi de ce am face o exceptie?Decizia a fost unanima, tot ce mai trebuie sa facem este sa gasim o firma de incredere pentru montarea unui interfon.

La cine apelam pentru montarea unui interfon?

Pentru ca stim cu totii ca nevoia de a-ti controla intimitatea incepe de la usa si siguranta noastra este foarte importanta ne-am pus interfon la scara blocului simplu si rapid. De la cine?

Nu ne-a luat foarte mult timp sa ne decidem asupra unei anumite firme deoarece nu am fost noi primii cei care am avut aceasta intiativa. Ne-a fost recomandat de cei de la Asociatia de Proprietari sa achizitionam un interfon electra de la firma Electra Instal pentru ca are un raport foarte bun calitate pret si va fi montat foarte repede. Asa am facut si am fost foarte multumiti de serviciile oferite de Electra Instal. Interfonul a fost montatrapid si in conditii foarte bune de o echipa de profesionisti, am platit pentru aceste servicii un pret corect iar acest interfon electra functioneaza foarte bine, este rapid, sigur si usor de utilizat.

Panou interfon de apel semiduplex cu cititor de proximitatePost interior audio semiduplex PAS.17ATag de proximitate TAG300

Daca si tu cauti interfoane cluj, interfoane bucuresti, interfoane buzau sau pentru orice localitate in care te-ai afla sa stii ca Electra Instal poate fi aliatul tau impotriva intrusilor.

Salvează

Adresa ta de email nu va fi publicată.