Jocuri potrivite pentru copii!

Nu am crezut vreodata ca viata mea se va schimba radical in momentul cand a aparut in viata noastra un copil, dar asa s-a intamplat.

E o mare responsabiltate sa cresti un copil, sa l inveti ce e bine si ce nu , sa te ocupi de educatia lui.

E foarte greu sa ii urmarim toate miscarile unui copil in ziua de astazi. tehnologia aa vansat foarte tare si ei sunt foarte isteti si totodata curiosi sa descopere lucruri noi .

Nu putem sa i tinem departe de calculator dar ne putem impune punctul de vedere atunci cand vine vorba de activitatile pe care le intreprinde la calculator.

De exemplu unele jocurile online pot fi indicate pentru varsta copilului nostru si altele nu.

Andrei, baietelul meu adora sa joace  jocuri lego online ceea ce ma bucura foarte mult pentru ca sunt jocuri potrivite varstei lui si prin aceste jocuri da frau imaginatiei si construieste vapoare, tancuri, masini sau chiar orase.

L-am gasit intr-o zi pe Andrei ca juca jocuri cu aparate ceea ce nu mi a placut pentru ca este inca mic si nu vreau sa se indragosteasca de jocurile de noroc.

De accea consider ca e bine sa ii lasam sa si traiasca copilaria si sa se bucure de ea dar ca sa evitam sa faca lucruri care nu se potivesc varstei lor trebuie sa le urmarim indeaproape pasii.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *