Informatii despre videochat pe www.yesstudio.ro

Astazi am ajuns intamplator pe site-ul www.yesstudio.ro si am descoperit ca se fac angajari in domeniul videochatului la studioul Yes Studio din Galati.

Eu am descoperit acest site impreuna cu o prietena printr-o simpla cautare pe internet pentru locuri de munca. Nu mica ne-a fost mirarea cand am descoperit ca joburile oferite de catre Yes Studio sunt pentru functia de model de videochat.

Ce implica munca de model de videochat?

Pentru ca nu stiam foarte multe lucruri despre ce implica aceasta meserie ne-am decis totusi sa ne informam si sa aflam tainele acestui job foarte controversat  si totodata la mare cautare mai ales printre persoanele de sex feminin. Este o meserie foarte des intalnita ,mai ales la studente din prisma faptului ca marile studiouri de videochat promit venituri substantiale, program lejer, plus multe alte beneficii care pot atrage foarte usor foarte multe doritoare de a castiga bani frumosi prin munca usoara .

Am aflat de pe site-ul .www.yesstudio.ro ca videochatul nu este altceva decat o comunicare intre diferite persoane care se desfasoara prin intermediul unui calculator si o camera web conectate la internet. Modelul de videochat angajat in cadrul studioului de videochat poarta discutii pe diferite teme precum literatura, calatoriile, hobyuri , pasiuni cat si pe teme sexuale , cu diferite persoane din alta tara. Pentru acest serviciu modelele sunt platite in functie de performantele obtinute.

In acest domeniu, ca si in alte domenii de activitatea pregatirea profesionala joaca un rol foarte important. De aceea, profesionistii de la Yes Studio ofera angajatelor sale training de specialitate prin care modelele de videochat invata cum sa sa se comporte cas niste modele profesioniste si pot afla mici trucuri care le vor face sa castige simpatia clientilor sai si totodata sa-si rotunjeasca veniturile.

Cine se poate angaja la Yes Studio?

Valentines_Day_Heart_33540-825x510

Pentru a intra in echipa Yes Studio trebuie sa ai varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani, aspect fizic placut, bune abilitati de comunicare si sa stii sa vorbesti bine limba engleza .

Ce este foarte important este ca nu se cere experienta, daca ai mai lucrat in domeniu este bine pentru ca poti sa evoluezi mai repede si sa castigi bani mult mai repede si mai usor pentru ca stii deja meserie dar daca nu ai lucrat vei primi tot suportul si pregatirea necesara pentru a putea deveni un model de videochat de succes.

Pentru mai multe informatii te invit si pe tine sa intrii pe site-ul www.yesstudio.ro sa te informezi despre cerinte cat si despre beneficiile pe care le poti obtine ca model de videochat.

Facebook Comments Box

Adresa ta de email nu va fi publicată.