De ce apeleaza barbatii la saloanele de masaj?

Tocmai am vazut o discutie pe un forum de mamici despre faptul ca unii barbati apeleaza periodic la saloanele de masaj erotic. O tanara mamica se plangea ca a aflat de la o terta persoana ca sotul ei obisnuieste sa frecventeze des un salon de masaj erotic din Bucuresti care se numeste Masaj Club. Ea nu putea sa inteleaga gestul sotului ei si se intreba daca nu cumva ea este de vina pentru acest lucru. Se acuza singura ca nu i-a mai acordat sotului aceeasi atentie ca inainte de a avea un copil insa cel mic ii ocupa foarte mult timp. Nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca aceasta discutie a luat amploare si foarte multe mamici si-au prins sotii sau ii banuiesc pe acestia ca frecventeaza aceste saloane de masaj erotic si nu isi pot da seama care sunt motivele pentru care acestia opteaza la un asemenea salon.

De ce apeleaza barbatii la saloanele de masaj erotic?

Se spune despre femei ca sunt imposibil de inteles insa nici cu barbatii nu imi este rusine. Ei, sexul puternic se bat cu pumnii in piept ca sunt stapani pe situatie si ca sunt loiali si intelepti insa de multe ori realitatea este cu totul alta. Nu vreau sa generalizez insa barbatii in general sunt mari amatori de senzatii tari si au fantezii erotice pe care de cele mai multe ori nu si le pun in practica cu persoana care le este alaturi. Acestia cauta senzatii noi de la o cu totul alta persoana astfel incat au tendinta de a insela sau cauta placeri absolute in unul din salonele de masaj erotic. Multi dintre acestiu nu stiu insa ca masajul erotic se poate face insa si acasa, cu partenerul de viata  prin practicarea unor miscari specifice, unor combinatii de tehnica si senzualitate. Avantajul practicarii unui masaj cu persoana iubita este ca intervin si sentimentele iar persoana care se bucura de masaj va descoperi noi senzatii la cote maxime. Dezavantajul este insa ca nimeni nu se naste invatat si este foarte putin probabil ca o persoana sa devina maseur sau maseoza profesionista fara sa urmeze ceva cursuri sau fara sa fie invatat/ a de cineva. Si mai sunt cazurile in care barbatul nu are nici o partenera si atunci acesta cauta sa experimenteze placerea in alte locuri si cel mai sigur loc este un salon de masaj erotic.

Cine sunt cei de la Masaj Artemis?

Trebuie sa recunosc ca la citirea postarii de pe grup am fost foarte curioasa sa aflu cine sunt cei de la Masaj Artemis asa ca mi-am facut curaj si am cautat pe internet date despre acesta. Am descoperit imediat ca au si pagina web masajclub.ro si am intrat pe site sa vad si eu ce promite acesta. Am aflat ca sunt un club exclusivist din Bucuresti si ca ofera posibilitatea doritorilor de senzatii tari sa isi aleaga masajul mult visat cat si partenera punand la dispozitie si o galerie de imagini cu fete care mai de care mai frumoase si mai atragatoare.Pentru un barbat care isi doreste un masaj erotic profesional cred c a este destul de dificil sa aleaga una din fete pentru ca toate sunt foarte frumoase si in plus absolut toate sunt maseoze profesioniste cu o vasta experienta in domeniu. Din aceste motive foarte multi barbati opteaza pentru un masaj erotic la Masaj Artemis.

Facebook Comments Box

Adresa ta de email nu va fi publicată.