Ce mai viziteaza romanii in concediu?

Este vara si in aceasta perioada marea majoritate a romanilor se indreapta cu mic cu mare spre litoral. Fie ca aleg sa isi petreaca concediul de odihna in tara sau in strainatate acestia isi rezerva din timp biletele, isi pun bagajele in masina sau in avion dornici de relaxare si de distractie. Cei care nu reusesc sa ajunga pe litoral au in plan alte atractii mai mult sau mai putin neobisnuite. Mai sunt cei care aleg muntele in loc de mare sau cei care vor sa viziteze bisericile sau locurile natale in perioada concediului  sau alte persoane care aleg alte destinatii mai putin apreciate de o parte din lume. Din punctul meu de vedere fiecare e liber sa faca fix ce vrea in perioada concediului de odihna, daca sunt persoane care sunt fericite atunci cand sar cu parasuta nu au decat sa sara, daca aste le face fericite si nu le e frica de inaltime si de riscul la care se supun o pot face fara sa stea prea mult pe ganduri. Niciodata nu am judecat pe nimeni si nici nu mi-am dat cu presuspusul despre anumite destinatii alese de cunostite sau prieteni. De exemplu un prieten zilele trecute imi povestea ca vara asta are de gand sa ajunga la un salon de masaj erotic bucuresti

Am inteles ca asta isi doreste de foarte multa vreme si ca e foarte curios si nerabdator sa calce pragul unui astfel de salon asa ca l- am incurajat sa isi urmeze visul pana la capat. L-am intrebat de ce isi doreste atat de mult acest lucru si l-am pus sa imi promita ca imi va povesti si mie cu lux de amanunte experienta traita in acest loc. Sunt sigura ca isi va tine promisiunea facuta si voi afla si eu ce se intampla dincolo de usile unui salon erotic si poate intr-o buna zi voi avea si eu ca destinatie turistica pentru concediu o astfel de destinatie mai ales ca stiu ca in cadrul unei astfel de loc cuplurile pot invata lucruri noi despre ei insine si despre partenerul de viata si pot reaprinde flacara dragostei si pasiunii invatand de la profesionistii in domeniu.

Voi ce destinatie ati ales pentru concediu anul acesta? Clasic sau nonconformist? Orice alegere veti face eu va doresc concediu fericit, sa fiti fericiti, iubiti, fericiti alaturi de cine vreti voi!

Adresa ta de email nu va fi publicată.