nJoy The Order Of Geeks!

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

NJOY

Cu totii avem o pasiune si ne dorim sa ne bucuram din plin de placerea de a o pune in practica ori de cate ori avem ocazia.

Din fericire cei pasionati de noutatile in materie de tehnologie, jocuri, gadgeturi au acum un nou aliat puternic care le da posibiliatea sa se bucure printre primele persoane de noile produse de pe piata si asta gratuit.

Aliatul lor dar si al meu pentru ca si eu sunt un pasionat de domeniul IT & C  , se numeste nJOY si vine in intampinarea noastra cu o campanie de testare gratuita a noilor produse. Mai multe detalii despre aceasta campanie o gasiti aici  in regulamentul campaniei The Order of Geeks .

Primul pas Inscrierea.

Trimite un e-mail la adresa ioana.pelin@njoy.ro pana la data de 31.05.2015 si primesti GRATUIT un pachet de screen cleaner de la nJoy. Primii 50 de participanti inscrisi primesc automat un mouse nJoy TG9 gri.

Acest e-mail trebuie sa contina urmatoarele date:

–          Nume/Prenume

–          Grupa din care vrei sa faci parte

–          Produsele pe care vrei sa le testezi

–          Adresa de livrare completa (cu numar de telefon)

–          Forumul/blogul unde se posteaza review-ul

–          Copie dupa buletin

–          Referinta de activitate in online (link forum unde concurentul a mai postat un review)

Al doilea pas Alegerea Produselor  disponibile pentru testare

Compania DAI-TECH pune la dispozitie 51 de produse nJoy pentru testare, iti alegi produsul dorit si apoi ai posibilitatea sa l testezi absolut gratuit.

Urmatorul pas e sa astepti sa primesti produsul solicitat.

In functie de disponibilitatea produsului solicitat pentru testare participantul va primi un e-mail in care i se va comunica data la care va primi produsul/produsele pentru review.

Fiecare gama de produse are un termen de testare prestabilit. Astfel  participantul va avea la dispozitie o scurta perioada de timp pentru a testa produsul. Timpul alocat testarii, pentru fiecare gama in parte poate dura 1 zi sau maxim 2 zile.

Timpul de testare nu include timpul de transport si livrare.

Si in sfarsit Testarea produsului  si review

Dupa testare trebuie sa trimiti inapoi produsul la DAI-TECH SRL,  adresa Str. Popa Sapca nr.28 Timisoara, jud. Timis.

Review-ul produsului testat trebuie sa fie publicat in cadrul forumului/blogului partener, unde participantul are un cont deschis.

Dupa publicarea review-ului in forumul / blogul partener participantul trebuie sa posteze un scurt comentariu in minim 3 magazinele online, unde produsele sunt puse la vanzare.

In cadrul review-ului  fiecare participant trebuie sa isi exprime parerea si rezultatele obtinute in urma testarii intr-un mod coerent si obiectiv.

Fiecare review trebuie NEAPARAT sa fie insotit de poze sau video si sa nu fie mai scurt de 700- 800 caractere.

 Logistica si transport

Cheltuielile de logistica si transport vor fi integral suportate de catre Organizator. Participantul trebuie doar sa pregateasca coletul si sa sune la curier.

Firma de curierat prin care se va desfasura livrarea coletelor este Nemo.

Incheierea campaniei

Campania se incheie in data de 31.07.2015.

Vor fi considerati participanti doar persoanele care pana la aceasta data au publicat review-ul si au respectat conditiile de participare afisate in acest Regulament.

 Desemnarea castigatorilor si trimiterea premiilor

Castigatorii vor fi desemnati prin extragere la sorti cu ajutorul site-ului random.org.

Premiile vor fi trimise in maxim 30 de zile de la incheierea campaniei.

In cadrul campaniei exista 3 grupe de testare din care participantul poate sa aleaga:

Foarte important !!!!

Inscrie te până pe 31 mai, în campania de testare, si vei primi garantat câte un screen cleaner(un pachet de șervețele nJoy TT20) iar, daca te numeri printre primii 50 de care trimit mailul de înrolare, primesti  automat inca un premiu de bun venit un mouse nJoy TG9 gri.. Suna tentant, nu?

Asa ca nu mai ezita si trimite chiar astazi e-amilul de inrolare, alegeti produsele pe care vrei sa le testezi iar cand vei intra in posesia lor testeaza le cat mai mult timp in cele 1 2 zile puse la dispozitie si sa ai grija sa inregistrezi aceste momente de testare cu un aparat foto sau o camera video , acetse poze si clipuri iti vor fi de real ajutor in momentul in care vei face review-ul despre produsulul respectiv.

Poate parea putin complicat la inceput dar nu este deloc asa!

De asemenea puteti afla informatii valoroase si pe pagina dedicata campaniei nJoy The Order of Geeks de pe Blogatu.ro.

Spor la testat si la castigat premii! Abia astept sa citesc review-uri despre produsele pe care le ati testat si voi reveni si eu cu ale mele.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.