Dulciurile copilariei: Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A venit timpul pentru prima reteta pe blogul personal.

Am spus DA provocarii de a ma alatura si eu competitiei Rama Maestro Dulciurile copilariei si asa ca m-am apucat de prajiturit o rulada de biscuiti cu nuca de cocos.

Este o prajitura usor de facut, delicioasa si foarte sanatoasa pentru cei mici dar preferata si de adulti.

Ingrediente necesare pentru 2 rulade

Pentru Foi avem nevoie de:

500 gr biscuiti simpli

500 ml lapte dulce

3-4 linguri cacao

Zahar pudra dupa gust

Pentru crema avem nevoie de:

1 pachet margarina Rama Maestro

200 gr zahar pudra

100 gr nuca de cocos.

Mod de preparare

Crema: Margarina  Rama Maestro se lasa la temperatura camerei si se bate cu zaharul pudra si cu nuca de cocos.pasul 1

Biscuitii se zdrobesc foarte bine, dupa care se adauga laptele, zaharul pudra si cacaoa.Compozitia astfel obtinuta se framanta foarte bine pana se obtine o compozitie omogena si care se poate intinde cu usurinta.

pasul 2

Punem pe masa de lucru  folie sau staniol, impartim  compozitia in doua, se ia prima jumatate si se intinde cu sucitorul (se pune o folie si peste compozitie ca sa nu se lipeasca de sucitor).

pasul 3

Se intinde peste, jumatate de crema si se ruleaza.

pasul 4 Rulada se inveleste in staniol sau in folie si se da la frigider.

pasul 5

Dupa ce s-a racit se taie si se serveste .

12286014_10206475277013219_824645281_n

Pofta buna!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.